Wednesday, November 3, 2010

GiveAway Semperna anniversary Blog

wah wah wahhh....musim Give Away lah bulan November ni...mamasue perasan ramai tul yg buat GA bulan ni and I LIKE IT! kehkehkeh...mamasue di tag oleh my luvly BF ( bukan boyfren...no no noooo...BLOGfren...hehehe)...lydzar. mai lah tag byk2 lagi...mmg suka betul join contest montest nih....=D

contest ni anjuran Cik Warnida sempena anniversary blog dia....tahniah ye cik! patut kita yg bg dia hadiah anniversary, ini dia pulak nak bg hadiah kt kita...baguih laaaa....hehehehe...


punya la kiut miut contest banner ni....very cheerful & colorful...anak dara mamasue mesti suka sbb ada pocoyo...bg yg tak tau, pocoyo ni lah idola dhiya masa dia baby dulu...jenis yg lari 2-2 tgn kebelakang....=D

mamasue nak tag 3 org BF pulak utk join contest ni....kita lihat siapa yg kenaaaa....


6 yg dah komen:

izan_cute said...

haa,ada keje sekolah plak cikgu mamasue bagi..terima kasih.nanti anak muridmu buat k. =D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tu jer.. :p

:"♥Warnida:"♥ said...

hahah tq mama:-) sudi join GA nida ni....klu mama nk tau pocoyo tu la my superhero...sbb tu la kn letak pic dia kat banner ni..hihihi
smpai kn slm peluk cium kat dhiya ak...^_^

maslinamansor said...

good luck sue... :)

Dee said...

good luck mama sue...salam kenal..

miezaniera said...

suka gak tgk pocoyo..mama nye je la.Qasrina tk layan pun huhuhu gud luck..

Related Posts with Thumbnails