Tuesday, November 2, 2010

dhiya & shoe rack

baru2 ni dhiya ngamuk lg nk ikut nenek pegi hotel katanya...so mamasue n papa decide nk bwk dia ke McD je lepas balik dr ofis utk tenangkan hati & perasaan dia tu...sesampai je kt McD sek 3 tu, dia happy and dah ckp2 nak Happy Meal...masuk je dlm McD tu terus dia lari kt tempat rak yg diorg susun2 toys tu...ada 4 toys, 3 dia dah ada...dia tunjuk2 yg mana lg yg dia tak ada...and request nak yg tu...mamasue pun pesan, "kakak, kalau yg toy kakak nak tu tak ada, kite amik je lah eh yg apa dia bg....". dhiya mcm dgr tak dgr je...

bile turn mamasue order Happy Meal, mamasue request la toy yg dhiya nak tu...sekali mamat tu kata,"yang ni je ada, yg tu tak kluar lg....". ALAMAK....nangis la si dhiya...mana taknya, seminggu 2 kali pegi McD, sure2 lah dpt toy yg sama...so,mamasue pujuk dia dgn main slide kt tingkat atas mcD tu....

kt tempat nak main tu, kene bukak kasut.....mamasue sj perhati mcm mana dia nk letak kasut tu.....tgk je lah gambar ni...



hehehehe...kelakar jugak anak aku nih....dah lobang shoe rack tu punnn.....awat yg buat sempit sgt....hehehe

2 yg dah komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

comel ajer dia susun kasut tu..hehehe :)

Atia Adina said...

pandai dia.....hehehhehe

Related Posts with Thumbnails