Friday, October 1, 2010

preparation baik punyaaaa....

kehkehkeh...mamasue dari semlm dok remind diri sendiri nak bawak benda alah satu ni...kalau lupa, mmg tak best...kalau ada, mmg seronok! ikutkan hati nak bwk byk lagi, tp segan la pulaaakkkkk.....hehehe...mamasue supprise sbb mamasue ni mmg pelupa, mlm mmg selalunya igt, tp bila dah pagi tu kecoh2 nak siap pegi ofis, mesti lupa jugak barang....TAPI YANG INI TIDAK LUPA PULAK KALI NI.....apa benda iteeewwwwwwww...........
































                                                                 bekas simpan mknan....


preparation baik punyaaaaa...ikutkan hati sudu garpu dr umah pun mamasue nak hangkut...tp nanti obvious pulak....hehehe...
ssseeebbbaaabbbb........hari ni uitm adaaaaaaaaaa


                                                                                   src

mamasue akan tawaf 1 round survey booth apa menghidangkan juadah apa....pastu 1 round lg utk pi attack mknan yg mamasue suka straight.....STRATEGIC PLANNING....

3 yg dah komen:

Sharinginfoz said...

angkut banyak2 ya

lydzar said...

mmg preparation baek punya nih..

Anonymous said...

masyallah.. org p makan la.. bukan p menapau

Related Posts with Thumbnails