Wednesday, October 6, 2010

papa off to Melbourne


ini ialah gambar papa dhiya aka husband mamasue. papa snap masa tgh tunggu boarding rasanya. so gambar ni la kami anak beranak akan tatap b4 tidoq selama ketiadaan papa utk 2 minggu. papa tak dpt web cam, laptop papa pun tak de web cam...so mengharapkan papa mms je le gambar kt kitorg anak beranak ye...

utk papa, di doakan semoga selamat pergi & selamat pulang...jgn ikut sgt al-kafirun tu klu diorang nk bwk pi tempat tak senonoh nonoh tu...jgn tinggal solat n jgn lupa kami yg ditinggalkan...

6 yg dah komen:

lydzar said...

kena tinggal lama ke mamasue? sedih kan perasaan ditinggalkan oleh hubby outstation nih..

tak suka!

mamasue said...

lydzar: 2 weeks la mommalydzar...sian mamasue..siann dhiya...tak best nya nk pi mana2...duduk umah je le...

lydzar said...

tp ok lagi since mamasue kan duduk dekat je ngn mak mamasue. sepanjang papa dhiya outstation, korang stay je kt sane. lg senang kan

maslinamansor said...

amanat sue tang part pi tempat2 tak senonoh tue harus dia dengar, hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa..siannya sabar erk sue.kalo aku mau meraung hari2 mcm masa pantang dulu :p

Atia Adina said...

siannya ko sue...kene tinggal 2 minggu....mesti rindu giler kan????

Related Posts with Thumbnails