Monday, October 4, 2010

mamasue & geng to UTM Skudai

today mamasue bgn awal gila (mcm nk sahur dulu2) utk ke UTM Skudai. kul 5 am dah bgn...mandi manda, tup tup en.din kol kate dia dah ade kt area umah mak...mamasue kelam kabut siap...br nk telan ayaq milo, en.din dan pinpin! depan gate...aisehmen...sapu roti seadanya...terus kluar rumah...en.din parking motor siap,papa pun dah get ready...OFF TO THE AIRPORT (KLIA TTTUUUUHHH....adoiaaaiii)

pepagi buta dah byk keter atas jln...mcm mlm, tak rasa mcm pagi...smp dlm kul 6am lbh...papa drop kan kitorang....terus pi check in...baguih KLIA ni, ada mesin self-service. en.din yg tlg buat kan utk mamasue...alang2.....

mamasue amik gambar dia je la...segan plak nk snap gambar sendiri...klu papa ada tak pe gak,kang en.din kata mamasue gila blogger...

ni lah fren mamasue...en.din

en.din tgh self-check in...sib baik ada en.din, maunya mamasue terkontang-kanting...tq yer mommalydzar sbb bg pelepasan =)

mamasue at the moment kt airport Senai. tgh tunggu the other team sampai utk fetch kitorang ke UTM. lupa plak nk mention, mamasue ke UTM ni atas urusan kerja...so yg pi pun org2 yg bt projek mamasue ni...bukan projek buat cupcake ye....projek NAC...


di hujung nun (mamasue zoom sket camera ni) ialah team daripada syarikat yg bt projek ni (org yg duduk pki bj putih tu bukan kot)...so diorg pun tgh melepak mcm kitorg....dont you think actually diorg yg patut guide kitorg??? but the current situation skrg dah terbalik....depa ni main ikuuuuuuuut saja.....sendiri2.....tak da sapa2 utk entertain client (mamasue & en.din) nih....bagus2......hhaaiihhhhh.....

4 yg dah komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya pergi jalan2..jgn lupa ole2 yer..hahahaha

lydzar said...

yg tak pi UTM ni pon tempias jugak, kena bangun kol 4.30am, gosok baju sang suami hihih..tu la malam2 takmo gosok siap-siap.

takpa, sebab kenal mamasue dan atas urusan kerja, mmg la kena bg pelepasan. lenla dia pegi dgn org kita tak kenal dan atas urusan lain, kompom keluar naga nnt hahaha!

Kancilbiru said...

mau ikut boleh ngakk? hehehe

maslinamansor said...

aik?camna husband lydzar ada dalam nie... :)
hehehe, buat2 tanya lak

Related Posts with Thumbnails