Wednesday, October 6, 2010

mamasue & geng to UTM Skudai II


fuh! gemok gila mamasue...fren mamasue, en.din tu tlg snap kan...dia suka lah benda2 gini...dia kata," eh sue,jgn la dekat sgt....jauh sket..." pastu gelakkan mamasue...mamasue ni dekat kot sbb igt tak blh nk masuk frame tuuuuu....kate dah gedempol kan...tu yg rapat sket tu....haihhh si din ni, bab ketawa kan aku mmg LAJUUUUUU je...KUAT plak tu.....nanti koooo.....

gambar tu mamasue as project manager, dia invite mamasue utk amik paperbeg UTM tu...tq Tn Hj. mamasue n the rest really appreciate ur hospitallity. harap2 tak ganggu la masa bekerja...


ni pulak ialah gambar kepala staf mamasue...hihihi...kak zah...en.din jugak yg snap....yg bersusun-susun tu ialah appliance NAC tu....diorang susun rapat2 sbb masalah ketiadaan rack kot tak silap...patut ada gap sket...tp apa2 pun...janji projek diorang kt sana dah siap pun...mamasue ni je yg baru nak mula...


ni pulak gambar kitorg semua yg dari UiTM...hhhmmm...nampaknye pandangan dari depan mamasue not as bad as pandangan sisi...hehehehehe...

dr atas kiri: kak zah (staf mamasue), haffizzae (juruteknik nye bos), abg fuad (staf haffizzae)
dr bwh kiri: en din (mommalydzar nye husband aka bos network), mamasue d boom!, abg azhar (staf en.din aka otai network)

walaupun mamasue & en.din balik naik flight and the rest naik keta, diorg smp dulu dr kitorg....siap blh rehat 1 jam lebih lagi kt RnR...punya la laju mcm jet!

apa2 pun, mamasue nk ucapkan tq kepada yg pegi....jasamu dikenang....

9 yg dah komen:

lydzar said...

psst psst mamasue, din kata lenkali mamasue kena try naik kereta nak travel.

masa pregnant hadif, hampir setiap bulan kami travel penang-kl-penang naik kelisa. dia kan asek la nk kena pi HQ utk macam2 acara. alhamdulillah takdek pape berlaku. rasanya naik flite lebih berisiko utk pregnant lady mcm kita.

mamasue said...

mommalydzar,driver2 kt sini dia bwk mcm jet...staf mamasue bgtau,160 dia bwk hari tu...abis kereta sumer dia potong. klu yg drive tu husband sendiri,brani gak nk tegur2...pastu naik van kan,buatnya termuntah...goyang2...mamasue tak rela....en.din tu dia suh mamasue naik keter tu sbb dia tak larat nk tunggu mamasue jln slow...kaki katek...dia kaki pjg sket je...=)

aizuemi said...

ni la tempat den blajar dulu.. ni gmbr dpn D07 ek?

Kancilbiru said...

la p utm???? boleh aku kirim assignment aku kat lecturer..hahaha

mamasue said...

aizumi: ntah le zu...D apa pun aku tak tahu...=P

maslinamansor said...

comel pe sue... :)

leman. said...

buat pe g skudai sue? lama tak g utm, rindu2.

mamasue said...

leman: isk, ko ni mesti tak baca detail2 ni...utk projek NAC...

sharina said...

sue..tiru la cam aku..dah sarat masuk 9 bulan pun pegi utm nek van...haha.. :p

Related Posts with Thumbnails