Tuesday, October 5, 2010

Lucky Draw from Topsy TurvyMum....love it!

seronoknya bila tgk kwn2 blog announcekan pasal Lucky Draw by Topsy TuvyMum ni...hadiah menarik perhatian mamasue dan mama2 lain...hihihi....utk yg dah ada pinggan mangkuk 1 set tu,nk tambah lg pun boleh, yg pinggan mangkuk belang2, lg sesuai la utk join...sbb hadiahnye amat menarik! BREAK MY LEG!

below mamasue paste kan je balik entry dr TTM tu...sbb dats one of the syarat...kene copy entry tu...


Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*

Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*

TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.

Semua yang layak  memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku  ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*



















TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!



















16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.








Syarat-syarat penyertaan:














1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)























2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 























3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)























4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Senarai peserta di side bar kanan berserta nombor penyertaan)



































5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan bagitau bila nak tutup. 





























6. Pemenang akan dipilih DI SINI.



























TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU
















*tak koser feeling2 cam abg karam hahaha*

1 yg dah komen:

Jejari Halus said...

ade tag di blog saye.
thanks.

Related Posts with Thumbnails