Tuesday, October 26, 2010

gambar pasport si dhiya...

semlm mamasue pegi bt pasport si dhiya...deepavali ni kitorg celebrate kt s'pore...kehkehkeh...so pepagi buta (buta la sgt, kul 615am) dah bgn siap2 kan dhiya utk ke Imegresen kt tepi ofis papa kt Subang Airport. Sesampai je, dah ada belas2 org kot yg dah queue...kaunter bukak kul 730 am, kitorg setel pukul 8 am gitu....so kire ok lahhhh.....

ni gambar pasport dhiya...papa setelkan semua masa tu.



KAHKAHKAH....mmg skema abis anak dara mamasue.....time ni nak plak dia dgr kata cameramen tu...kt umah siap tonggak terbalik nk dptkan gambar elok!

7 yg dah komen:

Atia Adina said...

wah...dia nak beraya kat singapore....umah sapa?

mamasue said...

atia: hotel je atia...tp dhiya ramai nenek2 sedara lg kt sana =P

miezaniera said...

wahh bestnye dhiya nk beraya kt kota singa..jgn lupe ole2 utk Qasrina ye hehehe

Kancilbiru said...

yang atas tu comel walaupun senget...hehe

lydzar said...

gambar 1st tu comel sebab dia senyum..tp angel tak center plak dah

mummy_ayu said...

tomei jer...bukan senang nak amik pic kids serius mcm nie...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

maknanya kena upah photog luar lah nak amik gambar dhiya..ehehehe

Related Posts with Thumbnails