Tuesday, October 12, 2010

dhiya si TELEFON BURUK...

semalam mamasue tya dhiya...

mama: dhiya nak cakap dgn papa x? kalau nak, mama boleh call...
dhiya: tak nak...
mama: tak baik tauuuu...papa kata papa belikan dhiya 2 baju...teddy bear...
dhiya: tak nak...
mama: siaaaan kat papa nk tido dgr suara anak dia...dhiya cakap la kt papa, JAGA DIRI BAIK-BAIK, dhiya cerita la hari tu pegi umah aunty imah DHIYA MAKAN DOUGHNUT...
dhiya: ok!
mamasue pun call papa...mamasue letak loud speaker...


papa:hello....
dhiya: hello!
suara mcm mak tiri...
dhiya: papa, JAGA DIRI SENDIRI, PASTU MAKAN DOUGHNUT...
papa: haaaaaa?????

mama: HAHAHAHAHHA! apa la dhiya ni...



10 yg dah komen:

Aidanisme said...

hahahaa

dah dia mix pulak dua menda tu..

dhiyaaaaa dhiyaaaaa

lydzar said...

haah la, mmg macam main telepon buruk tu. orang sampaikan ayat lain, dia pulak sampaikan cara dia..terus combine

iera said...

hahahhaa..kelakar la dhiya ni..
sungguh terhibur dgr cite2 pasal dhiya..hehehe

comei je dhiya ni tau..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahaha.comel sungguh dhiya suruh papa makan donut :p apa lah yang papa dia faham yer :p

miezaniera said...

kekeke..lawak cap ayam betui la si dhiya nih...tk pasal2 papa dia ne lak ne makan donat hahaha

army4war said...

hahahaha.... boley pergi jauh si dhiya.. dalam arena lawak.. kekeke...

Atia Adina said...

hahahha...adus...wat lawak lagi si dhiya ni.....kih kih kih...mesti papa pelik kan?

eT said...

haha..lawak2...mesti papa pelik..apahal la soh mkn donut plak..

Anonymous said...

hauahuaha.. lawakkkkkkkk!!!!!!!!!! hauahuahuah

Kancilbiru said...

hahaaha sebijik macam game telefon buruk tu...

Related Posts with Thumbnails