Thursday, October 7, 2010

dhiya si DRAMA QUEEN.....

2 hari lepas papa n mamasue ajak dhiya pegi Subang Parade...sebab papa nak bwk dhiya mkn McDonald kt situ. Mc D kt situ ada playground....konon2 papa nak bg anak kesygan dia main and happy puas2 b4 papa off to Melbourne...

si dhiya ni pun bila dah nmpk playground tu, dia tak brapa lah nak mkn happy meal tu...maaaaiiiinnn je...then, papa ajak pegi carik baju dia sehelai dua lagi kt Parkson...mamasue pun masukkan balik happy meal dhiya tu dlm kotak Happy Meal tu (fries & milo), kitorg pun masuk Parkson. nak di jadikan cerita, air milo tu bocor la pulakkkk...abis nitik2 dlm Parkson tu...papa suh buang je semua...

masa kitorang tgh naik escalator (depan kitorg tu ada couple)...si dhiya ni punya lah DRAMA QUEEN...

dhiya: nape papa buang? (dengan nada cuak?)
mama: bocor....nt guard tu marah kita...
dhiya: dhiya nak makanannnnnnn.....! dhiya lapppppaaarrrrrr......
dia punya sebutan "lapppppaaarrrrrr" tu mcm mamasue tak bg dia mkn 10 hari! geramnyaaaaaa!!!


mama:sabar la dhiya....nanti mama belikan lg...
dhiya: dhiya lapppppaaarrrrrrr.......dhiya nak makanaaaaannnnnnnnn.....!!!!!
couple yg kt depan tu dah pandang2 belakang.......haiiihhhh! malunyaaaaaaa....


mama: papa...tlg la pa....malunye paaaaa....
papa mcm dah nak tergelak.....so mamasue pun tak jadila nak hot2, tergelak gak...


dhiya: dhiya dahageeeee....nak milooooooo.....
sib baik la anak sendiri...

punya lah DRAMA QUEEN si dhiya ni....malunye mamasue n papa...mesti orang igt kitorg ni sengkek gila...huhuhuhu......nasib badan...nasib badan...

5 yg dah komen:

iela said...

adoyai...ngada2nyer diaaa...papa dah buang baru la nak yerrr.. huhuhu

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bleh geng la ngan nuha.geram jugak kadang2..hehehe

maslinamansor said...

bagaimanalah adik dhiya nanti yer... :)

Atia Adina said...

bdk2 cam tu lah kan?bila dah tak der...baru lah dia nak beria2....bila ada tak nak...ish.....geram kan?

Pearl Pure Heart said...

she's my num one drama queen!

Related Posts with Thumbnails