Monday, October 11, 2010

dear papa...


dear papa,

tq for the pic...scenery yg cantek...i'm happy to see u well....nampak mcm badan ada naik sket....tp mebi papa pki baju tebal la kot....=P but anyway, it shows that papa eat well...alhamdulillah...

as for rambut papa pula, nampak mcm you just shampooed. so bagus, it shows that papa tahan la dgn tahap kesejukkan kt sana...and papa jaga kebersihan...=)

and finally, for few pics yg saya dah go thru, sy terperasan colar baju papa tu tak masuk sebelah dalam jaket tu.....i'm happy for that too...it shows that tak dak pompuan yg nk tlg pun masukkan...good good...=)

hope papa happy kt sana....jgn lupa solat and jgn lupa kami yang ditinggalkan....take care...


yours truely,

mama.

4 yg dah komen:

lydzar said...

sweet je mamasue punya observation yg final tu..

miezaniera said...

dah pos ke belum ni...so touching la hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai...sian pulak aku mendengar nya..papa, jgn lupa ole-oleh yer papa :p

maslinamansor said...

dalam makna tue... :)

Related Posts with Thumbnails