Wednesday, October 13, 2010

cantek sgt la tuuuu...geramnya!

ini adalah si dhiya satu2 nya anak bertuah mamasue ...(bt masa skrg...ada lg incoming...). sejak duduk kitorg tido  rumah nenek ni, abis la laci2 bujang mamasue dia korek. segala mcm dia jumpa, termasukla barang2 make up mamasue yg mamasue pun lupa mamasue ada. almaklum, masa bujeng2 la make up, dah kawen ni, dosa klu bukan make up utk suami.....

ini lah kerja si dhiya masa mamasue mandi semlm....di tenyeh nya eye shadow kt mata dia....dah la KELOPAK PUN TAK ADA...nak eye shadow pebenda...sian la anak mama...anyway, si dhiya ni mmg pantang nmpk alat2 solek, brg2 kecantikan...rantai mamasue tu pun dia kebas...bila mamasue kata:

mama: mana dhiya jumpa rantai mama tu? rantai tu wan nek belikan utk mama masa dia pegi Australia dulu
dhiya: eeehhh....tak lah....ni dhiya punya...rantai mama yg sama mcm dhiya...


dan ini adalah IDOLA dia...kakak zahirah (cousin dhiya). kakak zahirah pun ada kala melaram gak...cth mcm gmbr ni....dhiya ni sayang betul kt kakak dia nih...

                                             kakak zahirah pki fake eye lash...senget bengot dah...=)

5 yg dah komen:

Sarah Syazwani said...

budak2 nk membesar mmg cmtu kot..samela ng ank dara aku tuh..pantang jumpe make up n aksesori abis dikebasnyer..plg best siap masukkan dalam beg skola dia nk bawak p skola..

maslinamansor said...

nak praktis make up dari kecik tue... :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha pun suka gak solek2 ni.abes bedak muka dan syitikk aku dirembatnya. syitik=lipstik :p

setiap kali aku tanya nak pakai lipstik, terus datang kat aku nak pakai gak :p

Atia Adina said...

hish...punya lah dia melaram....kemain lagi anak dara ni

lydzar said...

mmg dasar anak dara hahaha!

Related Posts with Thumbnails