Wednesday, October 27, 2010

ada brani?...

arini mamasue nye mail box kt ofis di datangi oleh emel yang mamasue kategori as spam....actually tetiap hari pun ada spam...tp harinye spam lain sket....mamasue paste kan kt bwh ni...



How are you? i hope you are fine, My name is Miss sussan, my heart is seeking for a true lover that will bring joy and happiness back in my life,I am looking for a long term relationship in a man of your kind who understands the need to love and be loved(Remember the distance or colour does not matter but love matters a lot in life)i am waiting for your reply so that i will send you my picture for you to know who i am,Take care and have a nice time.
Miss sussan


dah sah2 emel ni spam sbb dia teka mamasue ni lelaki....dah nama pun suraya, bengong sungguh...ke omputih ni je yg tak tau...=P agak2nye, kalau mamasue reply, dpt ke eh the said picture??? ada brani???

5 yg dah komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

gatal punya spammer :p

Atia Adina said...

sekali ko reply....berpuluh2 mail ko dapat nanti

mummy_ayu said...

ayu pun pernah gak dpt email erapek mcm nie..baru siap attch naked pic..tapi pic tak leh view mungkin kena tapis ngan IT opis ayu.takut jer kan..ayu ignore je email merapek nie..

maslinamansor said...

nak tahu jugak dr mana asal usul spam nie... menyusahkan org sungguh

Anonymous said...

ala. reply la balik.. nnt dia bg gambaq buh la dlm blog.. bleh usya ramai

Related Posts with Thumbnails