Friday, October 29, 2010

Contest Muncung Paling Menawan Si Kecil

Hari ni mood nak join contest lah...mamasue terjumpa contest anjuran arisyanaziq. Tq Ibu utk bt contest ni & sponsor hadiahnya skali =P ...harap2 kak long suke lah dgn muncung si dhiya ni yer.....=)



Nama : Dhiya Farisha Bt Mohd Azwan
Umur : 3 tahun

Dhiya ni mmg suka betul buat rupa mcm ni bila dia tgk citer omputih yg ada kiss2 tu......padahal mamasue selalu tutup mata dia dgn bantal tauuu...

ada apa dlm beg mama ari ni?...

dhiya: ada apa dlm beg mama ari ni?...
mama: (haaiihh...tau dahhhhhh.....) tak ada apa....tiap2 ari sama je...sama je mcm semlm.....
dhiya: mama bukak lah...
mama: dhiya nak apa sebenarnya...
dhiya: dhiya nak make up...(sambil sengih)...

asal mlm2 je nak make up, mlm je make up...ape kejadahnye (mcm 999 je...)...papa dah jeling2.....haihhhh...dpt anak dara mcm ni la pa....


mama ni kulit hitam...dhiya tu putih...blusher tu mama sapu 10x pun tak kluar kaler...kulit dhiya ni sapu sket je dah mcm clown...bibir tu terketip je sbb pki lip gloss...

Thursday, October 28, 2010

Update gambar birthday Papa...

birthday cake papa...(pegi beli pun dgn papa.....hehehe)
before mkn kek, ade sesi letup2 dulu....=)

mcm biasa, org lain yg akan tiup dan potong kek...=P

dan mulut budak tu mmg tak boleh nak duduk diam...mesti ada aksi2 menarik...

padahal, pada hari yg sama gak budak tu pegi tangkap gambar passport yang sgt skema....sila lihat semula...


          

Wednesday, October 27, 2010

ada brani?...

arini mamasue nye mail box kt ofis di datangi oleh emel yang mamasue kategori as spam....actually tetiap hari pun ada spam...tp harinye spam lain sket....mamasue paste kan kt bwh ni...



How are you? i hope you are fine, My name is Miss sussan, my heart is seeking for a true lover that will bring joy and happiness back in my life,I am looking for a long term relationship in a man of your kind who understands the need to love and be loved(Remember the distance or colour does not matter but love matters a lot in life)i am waiting for your reply so that i will send you my picture for you to know who i am,Take care and have a nice time.
Miss sussan


dah sah2 emel ni spam sbb dia teka mamasue ni lelaki....dah nama pun suraya, bengong sungguh...ke omputih ni je yg tak tau...=P agak2nye, kalau mamasue reply, dpt ke eh the said picture??? ada brani???

Tuesday, October 26, 2010

gambar pasport si dhiya...

semlm mamasue pegi bt pasport si dhiya...deepavali ni kitorg celebrate kt s'pore...kehkehkeh...so pepagi buta (buta la sgt, kul 615am) dah bgn siap2 kan dhiya utk ke Imegresen kt tepi ofis papa kt Subang Airport. Sesampai je, dah ada belas2 org kot yg dah queue...kaunter bukak kul 730 am, kitorg setel pukul 8 am gitu....so kire ok lahhhh.....

ni gambar pasport dhiya...papa setelkan semua masa tu.



KAHKAHKAH....mmg skema abis anak dara mamasue.....time ni nak plak dia dgr kata cameramen tu...kt umah siap tonggak terbalik nk dptkan gambar elok!

Monday, October 25, 2010

lawak si dhiya ver 13...

one day...dhiya nyanyi lagu Liyana Jasmay...

dhiya: aku tak percayaaaa...cintaaaa...aku tak percayaaaa...cintaaaa....A..B..C...
mama: (eeehh.....lain macam je...pastu dhiya nyanyi lg...)
dhiya: hey hey hey hey.... aku tak percayaaaa...cintaaaa...aku tak percayaaaa...cintaaaa....A..B..C...
mama: bukan gitu la.....gini lah....hey hey hey hey.... aku tak percayaaaa...cintaaaa...aku tak percayaaaa...cintaaaa....C..I...N...T...A...
dhiya: hehehehe...dhiya lupa lah mama....susah.....
mama: (mcm ni pun ada kaaaaa......) =)

Friday, October 22, 2010

Selamat Hari Lahir Papa!

Selamat Hari Lahir PAPA! Wish you all the BEST for the rest of your life...


  • kesihatan yang the BEST
  • dipanjangkan umur yang the BEST
  • iman yang the BEST...
  • kebahagiaan yang the BEST 
  • kekayaan yang the BEST
  • isteri yang the BEST .....(ini mmg tak boleh DISANGKAL LAGI ...)
  • anak-anak yang the BEST
  • jadi PAPA yang the BEST utk MAMA yang the BEST
  • amalan duniawi & ukhrawi yang the BEST




Monday, October 18, 2010

memang mcm ni ke?-->latest update

baru kejap td anak dara mamasue kol...

dhiya: helo mama...sorry ye...
mama: ok...(sejuk sikit hati ni...)...kakak tgh bt apa tu?
dhiya: tengok kartun...
mama: ok, share2 tv dgn nenek ye...
dhiya: ok...mama, dhiya nak oreo, susu n cucur pisang...
aiseh...ni plg utama kol nak ckp sori ke nak barang ni...?

memang mcm ni ke?

last few days, anak dara mamasue byk betul buat hal...mamasue ni punyalah penat tak terhandle...mcm mana kalau ibu tunggal ye??? yg mamasue pernah dgr, mama2 yg jenis husband diorg weekend husband tu,anak2 diorg rata2nya very understanding...tak byk kerenah...as if pahaaaaaammm je yg mama diorg ni sorang2 kene handle semua...but it is different scenario for me...

ceritanyaaaa....kes pertama

last friday mamasue n nenek decide nk blanje dhiya mkn KFC...sbb dia naaaaak sgt free toy doraemon tu...so lepas balik kerja, kitorg pi KFC (sebelah tu petronas)...lepas dh abis mkn, dhiya ajak masuk petronas (ada la tu benda2 dia nak suh beli)...mamasue tak nak,tp dia tariiiiikkk gak tgn ni suh masuk sana. akhirnya, mamasue masuk gak la...nenek pun ikut skali.

dia nmpk toy Ben 10...jam yg boleh tembak2 kluar peluru...alaaaaaaaa! tu toy lelaki la, dhiya ni.....harge tak le mahal mana, tp klu nak di pikir kan dhiya ni mainnya kejap aje, rm15.90 tu terasa mahal pulak. dah la kfc chicky meal tu pun tak mkn (nak toy je)...bertambah la membazir mamasue rasa....

bila mamasue xnak beli, dia punya MENJERIT, MENANGIS, KAKI HENTAK2....MALUNYA! mamasue terigt petua dr blog bai ttg nak tangani anak yg suka nangis, mamasue kuatkan hati, nk jln kluar je dr petronas tu...TAPI dhiya punya bijak, dia nk bwk kluar sekali toy Ben 10 tu...ini tak boleh jd! nak tak nak terpaksalah mamasue byr gak! balik rumah, mamasue boikot tak ckp dgn dhiya beberapa minit...pastu, dah puas dhiya nangis sbb mamasue tak layan, mamasue ckp:

mama: awak ni anak siapa?SAYA tak kenal...silap mama ni SAYA rasa...
dhiya: nape mama ckp mcm tuuuu....ni anak mama laaaa...dhiyaaaaa.....
haaaa....tau takut......


kes kedua...

semlm kitorg pegi summit, mamasue singgah Guardian. kt situ ada bt promotion, beli atas brapa RM akan dpt kad, kad tu akan di stamp kan sampai cukup brapa kali, akan dpt softtoy Disney...one of it is Mickey Mouse.

                                                                               src
as usual,dhiya ni bt perangai biasa, sama mcm kt petronas, cuma kali ni papa ada (papa dah balik tau, balik awal sbb kerja dah abis).papa kata, papa tgh byr tiket parking kt area McD tu, blh dgr dhiya punya suara yg kt Guardian hujung sana...dh benda alah tu tak boleh nk beli...(lg pun mickey dia mcm tak berupa mickey langsung)...malu lg mama! MELALAK-LALAK! papa kt Guardian tu,nmpk je senyum2, smp je dlm kereta, mmg kena lah dhiya berdas2...(tp papa pukul pun at the right place...tapak kaki n tapak tgn)...byk kali kene, br dia diam...tu pun kdg2 dok ungkit suh beli gak...

so, smp umah nenek, papa pack beg dhiya, baju + botol susu + susu + pampers, papa kata nk hantar kt jail kalau bt perangai lg...baru diam...mamasue citer kt nenek psl hal ni sumer, nenek kata, mmg tak pa pukul, biar bg DISIPLIN sket!

mamasue tak tau la ni kes NAK DAPAT ADIK or kes TERLEBIH MANJA...nak ajar anak ni mmg susah, mmg malu byk kali la kt kedai2...tp harap yg tgk tu paham, mamasue nk ajar anak sebenarnya....haiihhhh....dhiyaaaa dhiyaaaaa.....blum adik lg....

Friday, October 15, 2010

petua anak pintar...

semua orang mesti nak anak dia semuanya jadi pintar...pintar dunia...pintar akhirat...anak mamasue skrg dah 3 tahun lebih dan pintar....PINTAR PUTAR BELIT!

PETUA ANAK PINTAR
Ramai ibu bapa selalu lupa untuk menasihati anak-anak ketika mereka sedang tidur.
1. Setiap malam apabila anak tidur hendaklah kita wiridkan Ya Latif ke ubun-ubun kepalanya sebanyak yang mungkin atau memadai 100 kali.
2. Membaca surah Al Fatihah 1 kali dan Alam Nasyrah 1 kali.
3. Bercakap cakaplah dengan anak ketika dia sedang tidur dengan menyeru nama penuhnya berbinkan dan berbintikan kepada kita. Percakapan itu berupa nasihat, pujian dan berceritalah tentang perasaan kasih sayang kerana ia sangat berkesan kepada jiwa dan rohnya.
4. Apabila kita sedang berbual-bual dengan anak walaupun dia sedang tidur kita akan lihat matanya bergerak-gerak walaupun dia sedang tidur.
5. Ayah dan ibu hendaklah selalu menyapu air lebihan wuduk yang ada pada kita. Sapulah ke muka dan ubun-ubun anak.
Cubalah petua itu dan Insya-Allah kesannya akan anda lihat sendiri.

Wednesday, October 13, 2010

cantek sgt la tuuuu...geramnya!

ini adalah si dhiya satu2 nya anak bertuah mamasue ...(bt masa skrg...ada lg incoming...). sejak duduk kitorg tido  rumah nenek ni, abis la laci2 bujang mamasue dia korek. segala mcm dia jumpa, termasukla barang2 make up mamasue yg mamasue pun lupa mamasue ada. almaklum, masa bujeng2 la make up, dah kawen ni, dosa klu bukan make up utk suami.....

ini lah kerja si dhiya masa mamasue mandi semlm....di tenyeh nya eye shadow kt mata dia....dah la KELOPAK PUN TAK ADA...nak eye shadow pebenda...sian la anak mama...anyway, si dhiya ni mmg pantang nmpk alat2 solek, brg2 kecantikan...rantai mamasue tu pun dia kebas...bila mamasue kata:

mama: mana dhiya jumpa rantai mama tu? rantai tu wan nek belikan utk mama masa dia pegi Australia dulu
dhiya: eeehhh....tak lah....ni dhiya punya...rantai mama yg sama mcm dhiya...


dan ini adalah IDOLA dia...kakak zahirah (cousin dhiya). kakak zahirah pun ada kala melaram gak...cth mcm gmbr ni....dhiya ni sayang betul kt kakak dia nih...

                                             kakak zahirah pki fake eye lash...senget bengot dah...=)

si dhiya yg rajin...

kalau korang perasan, skrg ada iklan baru kt tv...iklan nyamuk aedes tu, yg papa dia kehilangan anak pompuan dia sbb demam denggi tu...skrg iklan br tu, dia tunjuk papa dia kat luar rumah, orang ramai tgh gotong royong, papa dia tgh sedih terkenangkan anak pompuan dia...pastu sorg budak lelaki tu dtg ckp,"pakcik, boleh saya tolong?..." lbh kurang gitu lah...

so since si dhiya ni mmg mudah sgt terikut2 gaya kt tv tu, dia tya mamasue...

dhiya: nape dia pggl pakcik?
mama: sbb budak lelaki tu bukan anak dia...anak neighbour dia kot...rajin betul budak tu...nak tolong pakcik tu kemas2...mana la mama nak carik budak mcm tu...

lepas je mamasue ckp mcm tu, terus dia pungut kaler pencil sebatang...sebatang...masuk dlm bakul, letak kt meja study. pastu tak abis lg, dia sambung pulak amik buku upin ipin, letak jugak atas meja study....tak cukup lg, dia susun bantal kt tilam dia elok2, tak cukup lg, dia susun KERUSI MEJA MAKAN!!! mamasue n nenek pulak dok bubuh puji-pujian lg....... haihhh....si dhiyaaaa....si dhiyaaaa.....berkekalan hendaknye ye......

Tuesday, October 12, 2010

dhiya si TELEFON BURUK...

semalam mamasue tya dhiya...

mama: dhiya nak cakap dgn papa x? kalau nak, mama boleh call...
dhiya: tak nak...
mama: tak baik tauuuu...papa kata papa belikan dhiya 2 baju...teddy bear...
dhiya: tak nak...
mama: siaaaan kat papa nk tido dgr suara anak dia...dhiya cakap la kt papa, JAGA DIRI BAIK-BAIK, dhiya cerita la hari tu pegi umah aunty imah DHIYA MAKAN DOUGHNUT...
dhiya: ok!
mamasue pun call papa...mamasue letak loud speaker...


papa:hello....
dhiya: hello!
suara mcm mak tiri...
dhiya: papa, JAGA DIRI SENDIRI, PASTU MAKAN DOUGHNUT...
papa: haaaaaa?????

mama: HAHAHAHAHHA! apa la dhiya ni...



Monday, October 11, 2010

dear papa...


dear papa,

tq for the pic...scenery yg cantek...i'm happy to see u well....nampak mcm badan ada naik sket....tp mebi papa pki baju tebal la kot....=P but anyway, it shows that papa eat well...alhamdulillah...

as for rambut papa pula, nampak mcm you just shampooed. so bagus, it shows that papa tahan la dgn tahap kesejukkan kt sana...and papa jaga kebersihan...=)

and finally, for few pics yg saya dah go thru, sy terperasan colar baju papa tu tak masuk sebelah dalam jaket tu.....i'm happy for that too...it shows that tak dak pompuan yg nk tlg pun masukkan...good good...=)

hope papa happy kt sana....jgn lupa solat and jgn lupa kami yang ditinggalkan....take care...


yours truely,

mama.

si dhiya kena kurung...

semalam lepas balik dari open house fren mamasue, imah...mamasue penaaaattt gila. ditambah pulak dgn karenah dhiya yg tak sudah2...smp umah org, nmpk taman ada slide, nak ajak pi main...dok merengek2 la dok ajak2...so otw nk balik tu, singgah jap la main slide. otw dlm keter, menangis2 nak pegi school....alamak dhiya....dhiya mana ada school lg.....haaaiihhh.....sesampai plak kt umah, dhiya ,"mama nak mee....cepat!"....ewah ewah.....! semenjak dua menjak ni, dhiya ni ayat2 dia sumer AYAT PERINTAH...mamasue pun dgn tak laratnya, mandikan dhiya dulu....sambil dok siap bahan2 nk masak mee...pintu toilet tu saja mamasue bukak luas2...toilet tu dlm dapur, so mamasue blh jenguk2 apa dhiya bt dlm toilet....SEKALI DHIYA PEGI SPRAY AIR KELUAR PINTU TOILET!!!!.....abis basah lantai...mamasue nye HANGIIINNNNN.....

mamasue tutup lampu toilet, tutup pintu dapur.....dhiya ketuk ketuk ketuk nangis jerit2...mamasue tarik tombol kuat2...GERAMNYA!!! mama ni dah la penat, buat perangai pulak dia...mmg nak kena skali...dah seminit dua dia jerit2 dlm tu....tetiba...

dhiya: MAMA!!!!!!!! MAMA!!!!!!!!
mamasue diam.....


dhiya: MAMA!!! MAMA???? assalamualaikummmmmmm.....mama???
hahahahahahahaha........apa ni bg salam....


dhiya: assalamualaikummmm....mamaaaaaa?
mamasue dah puas gelak senyap2....mamasue bukak pintu and cekak pinggang...


dhiya: mama! cakap sorry kt dhiya cepat......
eh budak cinonet niiiiii.......mamasue bt diam tak reti je....


dhiya: mamaaaaaa....cakap la sorry.......cepat laaaaa.....mama cakap laaaaa.....
mama: siannn dhiya ni, dah la kt umah kena marah dgn mama...papa dia pulak tak de....
saje je mamasue tambah api...
si dhiya pun nangis la mcm drama swasta......tp masa tu dah nangis ngada2 dah......
haiiihh...cepat la papa balik....

Friday, October 8, 2010

Contest Bersama Si Kecil

mamasue di tag oleh fren blogger mamasue...Fingers Impact untuk join contest ni anjuran  gayahspears.com...tq Fingers Impact, and sorry sbb it takes a while utk mamasue nk bt entry contest ni sbb mamasue tgk dateline pun lmbt lg....=)

so this is the picture of mamasue n my SI KECIL.....SI DHIYA namanya...(sbb dia kdg2 pggl mamasue SI MAMA)...


mamasue tag kan contest ni kepada 3 orang fren mamasue

Thursday, October 7, 2010

dhiya si DRAMA QUEEN.....

2 hari lepas papa n mamasue ajak dhiya pegi Subang Parade...sebab papa nak bwk dhiya mkn McDonald kt situ. Mc D kt situ ada playground....konon2 papa nak bg anak kesygan dia main and happy puas2 b4 papa off to Melbourne...

si dhiya ni pun bila dah nmpk playground tu, dia tak brapa lah nak mkn happy meal tu...maaaaiiiinnn je...then, papa ajak pegi carik baju dia sehelai dua lagi kt Parkson...mamasue pun masukkan balik happy meal dhiya tu dlm kotak Happy Meal tu (fries & milo), kitorg pun masuk Parkson. nak di jadikan cerita, air milo tu bocor la pulakkkk...abis nitik2 dlm Parkson tu...papa suh buang je semua...

masa kitorang tgh naik escalator (depan kitorg tu ada couple)...si dhiya ni punya lah DRAMA QUEEN...

dhiya: nape papa buang? (dengan nada cuak?)
mama: bocor....nt guard tu marah kita...
dhiya: dhiya nak makanannnnnnn.....! dhiya lapppppaaarrrrrr......
dia punya sebutan "lapppppaaarrrrrr" tu mcm mamasue tak bg dia mkn 10 hari! geramnyaaaaaa!!!


mama:sabar la dhiya....nanti mama belikan lg...
dhiya: dhiya lapppppaaarrrrrrr.......dhiya nak makanaaaaannnnnnnnn.....!!!!!
couple yg kt depan tu dah pandang2 belakang.......haiiihhhh! malunyaaaaaaa....


mama: papa...tlg la pa....malunye paaaaa....
papa mcm dah nak tergelak.....so mamasue pun tak jadila nak hot2, tergelak gak...


dhiya: dhiya dahageeeee....nak milooooooo.....
sib baik la anak sendiri...

punya lah DRAMA QUEEN si dhiya ni....malunye mamasue n papa...mesti orang igt kitorg ni sengkek gila...huhuhuhu......nasib badan...nasib badan...

Wednesday, October 6, 2010

papa off to Melbourne


ini ialah gambar papa dhiya aka husband mamasue. papa snap masa tgh tunggu boarding rasanya. so gambar ni la kami anak beranak akan tatap b4 tidoq selama ketiadaan papa utk 2 minggu. papa tak dpt web cam, laptop papa pun tak de web cam...so mengharapkan papa mms je le gambar kt kitorg anak beranak ye...

utk papa, di doakan semoga selamat pergi & selamat pulang...jgn ikut sgt al-kafirun tu klu diorang nk bwk pi tempat tak senonoh nonoh tu...jgn tinggal solat n jgn lupa kami yg ditinggalkan...

mamasue & geng to UTM Skudai II


fuh! gemok gila mamasue...fren mamasue, en.din tu tlg snap kan...dia suka lah benda2 gini...dia kata," eh sue,jgn la dekat sgt....jauh sket..." pastu gelakkan mamasue...mamasue ni dekat kot sbb igt tak blh nk masuk frame tuuuuu....kate dah gedempol kan...tu yg rapat sket tu....haihhh si din ni, bab ketawa kan aku mmg LAJUUUUUU je...KUAT plak tu.....nanti koooo.....

gambar tu mamasue as project manager, dia invite mamasue utk amik paperbeg UTM tu...tq Tn Hj. mamasue n the rest really appreciate ur hospitallity. harap2 tak ganggu la masa bekerja...


ni pulak ialah gambar kepala staf mamasue...hihihi...kak zah...en.din jugak yg snap....yg bersusun-susun tu ialah appliance NAC tu....diorang susun rapat2 sbb masalah ketiadaan rack kot tak silap...patut ada gap sket...tp apa2 pun...janji projek diorang kt sana dah siap pun...mamasue ni je yg baru nak mula...


ni pulak gambar kitorg semua yg dari UiTM...hhhmmm...nampaknye pandangan dari depan mamasue not as bad as pandangan sisi...hehehehehe...

dr atas kiri: kak zah (staf mamasue), haffizzae (juruteknik nye bos), abg fuad (staf haffizzae)
dr bwh kiri: en din (mommalydzar nye husband aka bos network), mamasue d boom!, abg azhar (staf en.din aka otai network)

walaupun mamasue & en.din balik naik flight and the rest naik keta, diorg smp dulu dr kitorg....siap blh rehat 1 jam lebih lagi kt RnR...punya la laju mcm jet!

apa2 pun, mamasue nk ucapkan tq kepada yg pegi....jasamu dikenang....

Tuesday, October 5, 2010

Lucky Draw from Topsy TurvyMum....love it!

seronoknya bila tgk kwn2 blog announcekan pasal Lucky Draw by Topsy TuvyMum ni...hadiah menarik perhatian mamasue dan mama2 lain...hihihi....utk yg dah ada pinggan mangkuk 1 set tu,nk tambah lg pun boleh, yg pinggan mangkuk belang2, lg sesuai la utk join...sbb hadiahnye amat menarik! BREAK MY LEG!

below mamasue paste kan je balik entry dr TTM tu...sbb dats one of the syarat...kene copy entry tu...


Yieeehaaaa...*sambil lompat keluar*

Berita gumbira untuk andaaa!! *Kalau tak gumbira pun buat2 je la gumbira ye..macam la tak biasa kannn :D*

TTM korang ni dah sampai seru nak buat LUCKY DRAW kat Dapur Malus Domestica hari ini.

Semua yang layak  memenuhi syarat2 di jemput untuk menyertai LUCKY DRAW ini.*haku  ni kalau bab bagi ayat formal memang lemah*



















TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!



















16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.








Syarat-syarat penyertaan:














1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)























2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) 























3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)























4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Senarai peserta di side bar kanan berserta nombor penyertaan)



































5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan bagitau bila nak tutup. 





























6. Pemenang akan dipilih DI SINI.



























TUAH AYAM NAMPAK DI KAKI
TUAH ANDA SIAPA YANG TAHU
















*tak koser feeling2 cam abg karam hahaha*
Related Posts with Thumbnails