Friday, September 24, 2010

Open House Uncle Mil

tak semena2 cousin mamasue, azmil aka uncle mil to dhiya, nak bt open house semlm...hari kerja tuuuuuuu....tp mkn punye pasal, mesti pegi....kehkehkeh...uncle mil hantar invitation, open house starts from 6pm - 9 pm...ni nak suh dtg cepat balik cepat nih...tapi klu tgh mkn, takkan nk suh bgn balik kot...

mamasue balik2 kerja pun bersiap dgn sgt slow...sbb penat + pregnant + tgk tv...so mcm biasa lah...mmg last skali yg siap...mlm sblm tu lg dah pk dah dlm kepala otak ni bj apa nk pki...yg plg mudah ialah BAJU YG TAK PAYAH IRON! pk punye pk, terigt baju zaman2 pregnant kt dhiya dulu dlm almari rumah mak...SETEL! dah siap2 semua, sekali......TUDUNG DAAA....takkan nk pki tudung balik ofis yg kaler hijau ni.....baju nak pi ni kaler purple.....kene lah korek laci tudung mak....hehehe....alamatnya,kene lah iron gak tudung....so mana tak jd last yg bersiap...

sesampai je kt jln area umah uncle mil, ppeerrggghhhh......banyak gilaaaa keretaaaaaa....berjujuk2 sepanjang jln...so papa drop kan kitorg, pastu park la mana2...uncle mil bukak meja bulat byk2....kt porch tu meja2 mknan caterer...betul2 tepi pintu gate umah tu, meja Pak Din sefamily...so mamasue pun join la kt situ...dah abis mkn ala kadar.....naik pulak umah uncle mil utk sesi melepak...

waduh2....tembamnye mamasue...mcm nak crop je sket tang punggung tu...=P

kitorang melepak kt lantai je lah, sejuk ....umah pun futuristic sgt...

3 yg dah komen:

lydzar said...

mamasue dh berapa weeks eh..nmpk badan dh naik jugak tu

mamasue said...

lydzar: mommylydzar, mamasue mmg tumbam mambam...tak tau la brapa weeks,tp dah 5 months ++...mommylydzar amcm?

Atia Adina said...

seronok tgk ko sue...badan jer naik...muka maintain cun....aku ni...badan naik...muka kembang....

Related Posts with Thumbnails