Thursday, September 30, 2010

mami bakul...

mlm semlm masa mamasue tgh baring2, dhiya kata nak dgr baby dlm perut and dia letakkan kepala dia kt perut mamasue...

dhiya: adik tgh bt apa mama?
mama: (baru aku nak rest.....mesti pjg soalan dhiya nih...) ntaaaahh laaaa...tido kot...
dhiya: adik nak tido awal eh?
mama: ye la kot...
dhiya: ke dia 'kenching'....? dia 'kenching' dlm pampers eh? 'mami bakul' (actually MAMY POKO) mcm dhiya eh?
mama: tak lah...adik kencing dlm perut mama je...
dhiya: dlm pampers la....
mama: tak...dlm perut mama je...
dhiya: ye lah...pki pampers...
mama:(diam je....dah tak larat nk gaduh...)

6 yg dah komen:

lydzar said...

iyer kan aje..hehehe

maslinamansor said...

mesti kalah kalau bertengkar dengan dhiya kan...

eT said...

hahaha...mesti dia xdpt terima hakikat adik dia xpakai pampers lg...:p

Atia Adina said...

mesti dia tak leh nak bayangkan adik dia dalam perut tu cam mana keadaannya....heheheh...ada jer soalan susah nak jawab dia

iera said...

suka bace entry gelagat dhiya ni..menghiburkan..hehehee...mesti jenuh mamasue nk melayannye tiap2 hari..hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo nuha nanti mcm ni lah kot :p

Related Posts with Thumbnails