Friday, August 6, 2010

what pregnancy have done to mamasue...

since mamasue tau mamasue pregnant, perkara yang paling2 berubah kt mamasue is :

a) my food appetite (perut pun tak berubah sgt...sbb mmg dah gemok kan...).skrg ni, mknan byk yg tak dpt nak abiskan...unless mmg mknan tu sikit...

b)asyik2 lapaaaaaar je...pagi mkn nasi pun lunch cepat lapar, lunch mkn nasi pun....dinner tetap lapar....dinner mkn nasi pun...pagi cepat lapar...apa kes???

c)loya tapi tak muntah...ni yang paling TENSI! selagi asyik dok meloya je...uwek uwek uwek je....tp muntahnye tetap tak kluar2...time solat la expecially...mesti akan terasa meloya...

d) suka mkn asam...dulu, time mamasue pregnant kan dhiya, gila mkn DURIAN, skrg pun masih lg, tp tak de tahap gila...cuma suka sgt asam boi...pantang nampak kt kedai, even dlm beg dah ada pun, tetap mamasue beli lg...

ada petanda ke baby boy?

3 yg dah komen:

lydzar said...

takper la mamasue, kan bak kata org makan utk 2 orang. tu yg cepat lapar tu..

maslinamansor said...

minta2 boy kan... dah dapat sepasang..

Atia Adina said...

ha ah...aku pun cepat lapar..makan x banyak mana pun...tapi kene kerap...aku tak suka masam....macam tak caya jer dah 4 bulan....heheheh...mengandung kali ke 2 ni...alahan aku kurang....meloya tu ada...tapi tak mengganggu selera makan aku

-ad-

Related Posts with Thumbnails