Tuesday, August 3, 2010

Pemenang Contest : Teka Harga


Tak sabar mamasue nak tunggu petang...kul 2 pm ni kira petang dah la kan...mamasue dah tgk jawapan2 kepada harge pelampung pink dhiya tu...and mamasue akan pilih berdasarkan harge yang terdekat...

Pelampung tu kalau beli kt pasar mlm kt PD tu, dapat la kot RM5 tu...tp malangnya, mamasue beli kt souvenir shop dlm Avillion tu je....so hargenye mmg lah mahal sket dr kt psr mlm...

HARGA PELAMPUNG DHIYA -  RM 25!!!

Jadi mari kita lihat....siapa yang kenaaaa.....


                                                                         

                                           Glitter Words


*** Puan Sabariah...sila tinggalkan komen bagaimana anda mahu menuntut hadiah ye...

6 yg dah komen:

lydzar said...

hehe salah la jawapan saya :P

congrats pada sabariah

aidanisme said...

ala.... cis... tak dpt ikan yang cantek..

maslinamansor said...

hmmmmm... lg rm 10 baru nak sampai harga sebenar...

Atia Adina said...

alahai...beberapa hari tak buka blog ko...dah terlepas contest...rugi sungguh...tahniah lah puan sabariah...rezeki...

-ad-

sabariah said...

Wah..menang la plak..selama ni tgk je blog2 org..nak masuk contest..xde blog sendiri, segan..so ni saje jekla..1st attempt masuk contest kt blog org..yeye..tq mamasue..nk srh saya amek kt bilik mamasue ke hadiah?saya kt jasis je ni..

Farihan said...

wakakaka, inilah hasilnya jawapan bila x baca soklan, ingatkan tanyer harga paperclip tu..aiyak....

Related Posts with Thumbnails