Monday, August 23, 2010

Model sakit pinggang @ KLCC

Hari ahad lepas, mamasue bawak dhiya jalan2 ke KLCC. dah puas round2 dlm KLCC tu, ajak plak dhiya tgk air pancut yg tak terpancut2....huhuhu...anyway,mamasue, papa & dhiya tetap lepak kt tepi2 tangga tu sambil ambil2 gambar. dhiya punye lah posing mcm model2 tu, mamasue serious tak tau mana dia dpt idea nak pose mcm tu. kejap tgn mcm KEPAK AYAM, pastu mcm KEPAK AYAM PATAH pun ada! pastu SELAK RAMBUT, pastu PATAH PINGGANG....waduh!waduh!



tgk la tang mulut tuuuuu.....ala2 seksis la tuuuu

                                       

                                       

4 yg dah komen:

Kancilbiru said...

amboii pandai posing dah dhiya ni...boleh jadi model cilik dah...hehehe

eT said...

wahh...bukan main bergaya lg yer...sape ajar nih dhiya??mama ker...hehe

lydzar said...

ngn tangan letak atas kepala, mulut muncung ala sexy..mmg sexy nih..seb baik baju masih sopan ahahaha

Atia Adina said...

amboi...kemain lagi anak dara sorang ni.....

Related Posts with Thumbnails