Wednesday, August 4, 2010

mamasue menang contest lagi???YABEDABEDOOOO!!!

YABEDABEDOOOOO!!! mamasue punya la tak perasan owner contest, NIDZA tu shout kt shoutbox mamasue, minta address sbb dia nak bg album....eh...album apa? terus terigt contest "AKU TERIMA NIKAHNYA" tu...cantek album tu...so mamasue godek2 balik blog NIDZA ni, jumpa entry NIDZA ni umumkan pemenang.....mamasue! yabedabedoooo.....tak sia2 uncle bil buat hal masa majlis nikah mamasue dulu...boleh gak la mamasue ganti album yg dah koyak2 tu (kerja dhiya lah....)

tq nidza for the contest....i love it! (mentang2 menang....ayat klise lah ni...tp ikhlas ye...TQ!)

entry nidza umumkan pemenang...

6 yg dah komen:

Kancilbiru said...

wah wah....menang lagi...tahniahla...tak sia2 nak jadi blogger tegar...hehehe

maslinamansor said...

taniah...

nasib baik dhiya koyakkan, kalau tak mesti sue tak dapta album... hehehe

mamasue said...

kancilbiru:ala kancil,menang contest belum cukup utk membuatkan aku jd blogger tegar...bila boleh nak cashout money niiiihhh.....

maslinamansor:oooo...gitu eh...hehehehe.....kali ni nak sorok

lydzar said...

congrates! best nya asek jadi pemenang :)

Atia Adina said...

wow...syok nyer...dapat adiah lagi.....tahniahhhh...


-ad-

eT said...

wahh...murah rezeki...tahniah2..

Related Posts with Thumbnails