Tuesday, August 3, 2010

aktiviti dhiya masa di Avillion, PD

sampai2 je terus bukak seluar, baju and pampers...ni la pyh kalau bilik ngadap pool...

ni pulak kes tak nak bagi papa pegang...konon terror...

petting zoo...dhiya and papa bg rabbitmkn timun...



tgh hari tu kitorg packing and bertolak balik. dhiya mcm biasa lah, sedih. dia carik alasan utk nak nangis. kt lobby tu masa tgh check out, dia ternampak teksi...terus dia pun nangis nak naik teksi balik umah...tak nak naik keter dgn papa.

padahal......dia carik alasan je utk nak nangis...mamasue tauuuuu....dia sedih nak balik dah...tak pe lah dhiya, nt mama suh papa belikan dhiya swimming pool plastik tu, kite bukak kt porch...rendam la lama mana pun... =P

1 yg dah komen:

lydzar said...

petting zoo ni ada kt dalam avilion ke?

Related Posts with Thumbnails