Thursday, July 29, 2010

update from Avillion, Port Dickson...

hohoho...for the 1st time mamasue update blog tgh2 mlm ni...ade tokoh kot nak jd blogger tegar...=P ...sib baik wifi kt conference room td tu blh capai sampai bilik mamasue, broadband yg mamasue bawak tak de signal lah kt bilik ni...

since mamasue telah berjaya menamatkan puasa ganti mamasue iaitu selama 11 hari (which mamasue rasa mengambil SEPANJANG TAHUN untuk mamasue nak ganti....) so, pagi td mamasue ajak papa n dhiya pi breakfast kt sek 7 kedai lontong. kite rayeeee!!! sedapnya mamasue melantak....dok pk kan orang kiri kanan je dats why lah mamasue mkn ala2 sopan...klu tak, tak angkat kepala dah kot...mmg lontong ni favourite mamasue sejak dulu...

actually dah mkn nak dekat 2-3 minit, baru teringat nak snap gambar...hihihi...

mamasue bertolak dari UiTM kul 12 lebih sket...kul 1 gitu kitorg mkn brenti makan kt R&R Seremban, dlm 1/2 jam gitu dah smp Avillion ni...punya lah laju abg driver tu bawak...sebut je keter apa dia tak boleh potong...even keter BMW pun bg laluan...huhuhu...

masa ni kitorang baru sampai...tgh tunggu utk checkin...mama alman pun ada...alman pun ada =)

ni lah bilik mamasue...tak de lah smp 2 tingkat...tingkat bwh tu je bilik mamasue...mamasue share bilik dgn huda

mamasue n  huda dpt katil single2...siap ada kelambu sbg perhiasan...bukannya ada nyamuk pooonnn...

ni pulak kt area beranda la konon2...ada tilam yg lagi besar dr tilam katil...(esok dhiya dtg, mamasue plan nk suh dhiya tido situ je)

toilet yang besar...siap ada meja...tp tak de almari....sadis sket...

permandangan kt luar bilik mamasue yg ngadap swimming pool...(sure dhiya berendam nye...)...model tu sebagai tempelan nak mencantikkan gambar mamasue je...=P

ni antara swimming pool yg budak2 blh masuk...ade lg satu swimming pool kt tempat lain yg hanya utk adult, mamasue tak snap gambar la kt situ...byk yg sensored je...=)

ni lah cik huda...

petting zoo...mamasue amik gmbr dr jauh sbb takut burung tu terbang kluar...=P

bilik atas air....lomantik giler...siap ada sun roof...(ade lobang kt atap dia...)

ni lah antara spot2 yang mamasue dah plan nk bwk dhiya...tp tak de budak main pon...ntah la dhiya nak main sorg2 ke tak...

mamasue ada belikan cenderahati tak seberapa kt sini...mamasue terpk utk buat contest...nt mamasue pk kan contest apa ye.....nite2...nak tidoq...

5 yg dah komen:

maslinamansor said...

cantik pemandangan sekitar hotel...
Contest apa? nak join...

mama_izz said...

model tak abis2 lekat ngan fon....bercintaaa la tuewww...

mama_izz said...

model tak abis ngan hp...becinta la tueee...takpe berdua lebih baik...hik hikk..

Kancilbiru said...

aku naaaaaakkkkkkkkkkk gudis...hehehe tak yah buat contest ar...

Atia Adina said...

bestnya tempat tu sue....wow....


-ad-

Related Posts with Thumbnails