Thursday, July 15, 2010

ptk oh ptk...

waduh...waduh.......penatnya mamasue. dah berhari2 mamasue tak dpt nk update blog ni......mcm mana nk jd blogger tegar ni???mamasue tak ada time lah....mamasue bz dok study utk PTK hari ni...so this morning, smp2 je kwn2 ajak pi mkn....mamasue dah mkn sket dah kt umah pg tu, tp since exam 3 jam,mamasue pi gak la join mkn....beli yg cepat dan segera telan...roti. so far........soalan okay okay laaaaaaa......mmg mamasue goreng pun sedap gak. dah la essay, 20 markah, klu tak goreng, mana ada point nk list smp 20.

semlm mlm mamasue dpt la chance utk study kejap kt bilik sorg2...papa tlg jagakan dhiya. tp dhiya ni at one time, dia jerit2 dr bwh suh mamasue join dia...katenye nak mama teman dia gak tgk tv. sudahnya mamasue pun bwk la nota2 semua depan tv. tetiba mamasue terpk.....gini lah agaknya klu nt amik master...mcm mana nk study gini.....rumah pun huru-hara....baju yg mamasue sidai since sunday, smp hari ni tak angkat2 lagi.....hahahahahah! hari ni kena kemas umah lah...

1 yg dah komen:

maslinamansor said...

nasib baik tak muntah2 lagi...
kalau dah start loya2 and da gang, alamatnyasidai baju tue sebulan la tergantung kat situ... hehehe

Related Posts with Thumbnails