Friday, July 16, 2010

nak salah kan siapa ni...

kan dah kate, mamasue ni pantang org sebut2....mamasue mesti pi carik....terutamanya durian. semlm kwn ofis mamasue, kak faidah aka mama alman kate dia teringin sgt mkn durian. mamasue advise kt dia, pi je lah beli sendiri klu dah teringin sgt, tak yah la tunggu hubby dia belikan. tapi dlm diam, mamasue simpan niat ....hehehe

mlm tu jugak, mamasue bgtau kt papa, suh carik durian. sbb kak faidah dah cerita2, so mamasue dah tak boleh tahan lg.

papa siap bwk tupperware lg, pau tupperware kt umah nenek. abg durian tu senyum je tgk papa dtg dgn tupperware.

dah melantak byk br teringat nak amik gambar...

aiiii, sapa yg ngidam niiiihhhh.....

seterusnya pulak, mamasue sj nk tepek gambar2 dhiya yg dah snap lama 

her favourite food...iceream n chocolate rice..."kerok kerok"


gambar ni kalau masuk contest MOTHER & DAUGHTER NOT LOOK ALIKE menang ni 




3 yg dah komen:

lydzar said...

wah..hari ni ramai orang buat entry pasal durian..tak sabar nk makan petang ni

maslinamansor said...

memang ikut muka hubby sue...

mamasue said...

lydzar: ha...pi carik ok nt


maslinamansor: ala mas...dgn ayat lain ko nak kate "mmg tak de ruper ko sue..." kannnnn???

Related Posts with Thumbnails