Tuesday, July 27, 2010

makan lagi...

hari sabtu lepas, kitorang ramai2 pi makan kt Jake's Charbroil Steakhouse, Medan Damansara. ramai jg orang kt sana...ada yg smp que kt luar utk masuk...meaning, kena book la klu nak pi sana. parking pulak, kalau lambat sket mmg payah...sempit. pastu mmg mengharapkan vallet parking je lah kalau dah tak de parking tu...as for mamasue, kitorg sampai awal...biasa lah papa, mmg kaki sharp punye. so kitorg sempat la dpt parking spot.

sampai2 tu, mmg dah booked 2 meja....senior2 n junior2 (kitorg la tewwww....). ni antara gambar2 mknan yg mamasue nyesal hari ni sbb tak dpt abiskan hari tu......huhuhu...

mexican nachos....walaupun sket, apsal la tak boleh nk abis...

BBQ chilly rib eye steak...(ye kot....hehehe)yg ni pun tak abis....

mesti sbb space perut mamasue di consume oleh baby...tu yg tak muat masuk mknan tu...hihihi

the cinonets ni sket punya la bising smp waitress tu bg diorg coloring book....kalau tak buat gini, asyik dok minta belooonnnn je


kebetulan hari tu birthday ila...nanny omar...yang ke 26

2 yg dah komen:

maslinamansor said...

bagusnya... siap kasi colouring book untuk budak2...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bukan kalo mengandung , selera makan bertambah 2 times ker..hehehe

Related Posts with Thumbnails