Friday, July 2, 2010

CISCO Summit 2010

Semlm mamasue n frens ke CISCO Summit 2010 kt Sunway Piramid Conventional Center. Katanya dalam emel, siapa2 yang smp before kul 830am, akan dpt early bird gift...mamasue punya lah confident, sbb kate umah  dah dekat kaaannn....sekali bertolak kul 8am dr USJ, smp dekat2 kul 830am gak....dlm hati mengharapkan kot ada lah early bird gift yang lebih2....papa drop kan mamasue kt tepi shoping complex je, mamasue hv to walk in sorang2, tya pak gad, then br jumpe tempat tu.....smp2 je kt tempat tu, HULAAMMAAAKKKKK! ramai dah orang.....hancus lebus la harapan mamasue nk dpt early bird gift gini.....chessss...mmg dasar bender free, sumer pun nk dptkan dulu...

mamasue pun dgn badan yg mungil ni (ada org muntah darah ke?) pun berpusu2 lah ke registration counter...tunggu kejap je dah nmpk muka2 from UiTM...event kali ni mcm tak berapa teratur sket...tempat pun tak sebesar KLCC tu, so mmg akan cramp.

laser show dalam hall...terkenang mamasue masa pi concert2 dulu...

kak zah & mamasue (kitorg duduk berdua je sbb yang lain dah hilang)

masa lunch time, kitorg mkn kejap, then mamasue n geng pi jln2 kt Piramid pulak...papa suh mamasue carik kasut baru...so mamasue buy myself a pair yg cantek. kali ni cepat je mamasue pilih kasut tu, sbb byk pembantu...=P

mamasue snap gambar ni utk hantar mms kat papa...dah jd mcm kebiasaan, nk beli apa2 kene ada pendpt papa gak...bile papa kate ok, then br beli...klu papa tak kate ok pun, kdg2 terOK gak...

selepas berhempas pulas mamasue duduk event tu smp ke petang, dgn beg2 yg nk kena galas, dgn org yg berasak2, dgn tubuh mungil & cute ni(apa aku kisah klu org muntah.....hehehe),mamasue tenggelam dek kehangitan bau org...cepat laaaaa lucky drawwwwwwww......malangnya mamasue tak menang apa2...tak da luck lor...tp mamasue managed to bring home all this...free gifts...

model yg berpakaian baju tido utk memperagakan brg2......hehehe





3 yg dah komen:

lydzar said...

cantik kasut tu..

Kancilbiru said...

fotogenik betoi la ang hang sue...segak ni besaq esok...

mamasue said...

lydzar & kancil biru: tq tq...anak aku tu segak tgk la mak dia...(mmg tak sama...huhuhuhu....)

Related Posts with Thumbnails