Friday, July 23, 2010

baru mamasue tau...


few weeks ago kan ade berita yg pasal actor korea yg bunuh diri tu...Park Yong ha. dia pernah berlakon dlm Winter Sonata, citer korea yg ramai org pompuan tergila2 tgk dolu dolu...Sebab musabab dia bunuh diri tu mamasue tak dpt cari. tp yg mamasue tau, mlm tu, dia sempat urut2 blkg and kaki ayah dia yang ada penyakit cancer perut....(stomach cancer...cancer perut la kan...). dia urut2 tu dlm pukul 12.40am...mayat dia dijumpai kul 5.30 am, dia gantung diri pakai charger camcoder....

dolu-dolu masa tgh giler citer Winter Sonata ni ptg2, mamasue mmg suka betul kt Park Yong ha ni...(tak suka sgt hero Winter Sonata tu...Bae Yong Joon tu sbb mcm dah tua). ada sebab nape mamasue suke tgk Park Yong ha ni, antara sebab utama tu ialah mamasue rasa rupa dia ada iras rupa buah hati mamasue dolu2...sape lg, papa lah...


kikikiki.....ada sama tak??? klu tak de pun, carik smp dpt....hehehe

tp, latest picture of Park Yong ha ni dah ruper lain sgt....mmg tak lgsg mcm papa...


and papa pun dah tak sama rupa mcm dulu....dah lari sket allignment pipi....(mama pun sama je)...kuang kuang kuang...


6 yg dah komen:

maslinamansor said...

bila dah kawin... banyak allignment lari... hehehe

lydzar said...

hubby mamasue ni, ada mix chinese eh..

roszz said...

haah la...sama ler.hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

muahahaha..aku plak minat ngan Bae Yong Joon sebab ada iras lelaki kesayangan hamba...ko bleh tengok sini kalo tak caya :P

http://www.elissmie.com/2007/03/my-celebrities-look-like-sayangku.html

Atia Adina said...

eh...hensem nyer papa dulu2....hehehhe


-ad-

Kancilbiru said...

ha ah la....sama la....tapi sekarang jauh panggang dari semanggang...hehehe

Related Posts with Thumbnails