Wednesday, July 7, 2010

Baby Omar warded

yesterday nite, after maghrib, mamasue n family decided to visit baby omar (anak sepupu mamasue) yang baru 6 months old yang kena warded sbb muntah2, demam and kencing kotor kt Damansara Specialist. Sib baik la tak jem jalan...so mamasue dpt sampai cepat.

sian mamasue tgk baby omar...dhiya pun sama...diam je dhiya tgk baby omar tak sihat.dia kena viral fever nih...below, mamasue ada snap gambar candid je masa kt hospital tu....tak smp hati plak nk suh diorg tu posing2...ye lah, dah kate kt hospital, takkan nk berseronok2 pulak kan...but blog tetap kena update....so pic tetap kena amik...=P

this is tok yat & baby omar, masa ni dia dah ok sket lepas dah masuk ubat kt punggung...siannnn

this is kitorang...

what defines our family is this...walaupun kt hospital, makanan tetap meriah...actually ada sate lagi!

this is nekcu & tokyat baru nk dinner...

korang blh tgk bilik hospital tu yg besar, dhiya igt tu hotel!


1 yg dah komen:

maslinamansor said...

hosp taraf berapa bintang... besar giler...

hopefully baby omar get well soon...

Related Posts with Thumbnails