Monday, July 5, 2010

another weekend activities

last weekend, mamasue byk duduk umah je since hari sabtu tu papa kerja....pagi kerja kt ofis, malam kerja 'tgk bola', so kesimpulannya mmg tak pi mana. so hari ahad baru lah kitorg dpt merasa nk berjalan2....lunch time tu nekcu ajak lunch. at first mamasue igt nekcu ajak lunch kt umah dia, tp rupanya kt Shangri La. kitorg smp Shangri La tu almost 1230...lbh kurang 1225 gitu, papa kate tunggu diorg kt Lobby area je lah, sbb papa tak nmpk pun keter nekcu kt valet. masa tgk lepak2 kt lobby tu, mamasue sempat la snap gambar dhiya.

dhiya baru blaja buat 'peaacceeeee....'

tgh snap2 gambar dhiya tu, tetiba Y.B. Datuk Seri Datin Paduka Rafidah Aziz (mamasue google nama pangkat dia ni...takut tersilap =) ) lalu....dia n family2 dia agaknya...ikutkan mamasue, rasa mcm nk pi tegur, tp tulah, sbb mamasue tak igt nama pangkat dia...kang takut tak cukup sebut, lain citer plak...takkan nk pggl auntie kot....hehehe

lepas Y.B. Datuk Seri Datin Paduka Rafidah Aziz tu lalu je, nekcu pun smp. rupanya nekcu mmg sengaja nk turun lewat sket, sbb tak nk turun skali dgn Y.B. Datuk Seri Datin Paduka Rafidah Aziz. ye lah, kasi org penting2 lalu dulu la kot....

nekcu book few tables utk lunch ni...so mamasue n close cousin amik 1 meja...dhiya mcm biasa lah, terus start dgn chocolate fountain...

abis comot2 mulut...

mlm tu pulak, mamasue mmg bajet nk lepak tgk mentor grand finale. mamasue mmg sokong Muhammad...papa sokong Adi, tp Adi kalah...kehkehkeh...part yg mamasue plg suka is bila Saiful nyanyi...dia antara contestant yg tak dpt masuk tapi terpilih utk menang rm1K...bila dia nyanyi lagu Pulangkanlah tu, mamasue bajet2 mcm biasa je lah, ramai lah lelaki yg blh bt2 suara pompuan gitu...sekali dia kluarkan suara jantan dia,mamasue punya lah GELAK BESAR smp mamasue rasa org sebelah pun blh dgr.....tapi mamasue rasa, suara jantan dia tu mmg betul2 sedap lah.....suka sgt2.

ni Saiful tu, lepas mamasue gelak tu, cepat2 mamasue amik henfon n snap gambar dia...

ni pulak kerja si dhiya n papa...


konon2 menari mcm So You Think You Can Dance...

.





0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails