Friday, June 4, 2010

setelah 4 tahun menunggu...


guest wat picture is that? tempat apa yg gelap sgt tu...dah tau gelap lg nak amik gambar...that pic is actually dlm paggung wayang...selama 4 tahun mamasue kawen, baru hari ni mamasue dapat jejak balik tgk wayang....huhuhu...kesian kan? ada yg menangis dan terharu tak?selama ni, mamasue paling2 koman pun,pi takat kaunter popcorn tu je utk beli popcorm caramel tu. papa je yg dah byk kali tgk wayang...transformers la...avatar la...mamasue je duduk umah,jg dhiya.

mamasue tgk citer Prince Of Persia. yo yo je mamasue snap gambar time baru2 start tu, rupa2 nya lepas tu ada title kluar tulis besar2....PRINCE OF PERSIA...THE SAND OF TIME....tak pa lah....since dah lama tak masuk wayang, mamasue rasa mcm nk suh je org jg wayang tu kecik kan sket volume ...kuat sgt lah!hehehehe...before masuk wayang tu, mamasue beli popcorm (L) and air vanila coke (L)....semata2 utk dptkan gift ni...
a world cup calender & a tag...

citer Prince Of Persia ni mmg best. hero nya mula2 mamasue igt tak berapa hensem, tp bila dah tgk lama2 citer tu, ditambah pulak dgn aksi2 gagah hero tu, mmg nmpk sgt charming..

crdt to google

pastu lg 1 mamasue nk komen, masa babak kissing btw Prince Dastan & Princess Tamina tu, mamasue rasa mulut Princess Tamina tu sebesar aksi mulut ular jahat yang menganga tu...hehehe....but anyway, citer ni mmg best...mmg heart paunding....smp tahap tahan nk pi toilet sbb takut ketinggalan mana2 babak...=)

3 yg dah komen:

lydzar said...

best nya! tgk wayang ngn sape tu?

terharu terharu sbb kita serupa

maslinamansor said...

mengancam kan Jake Gyllenhaal....
hehehehe

Kancilbiru said...

hero dia bagi aku charming dalam versi serabai....hahaha...

Related Posts with Thumbnails