Friday, June 11, 2010

Season 2- Cute Baby With CHOCOLATE Contest

dihari jumaat yg mulia ni, mamasue nk enroll kan dhiya utk another contest lagi. Season 2 - Cute Baby With Chocolate Contest...cute,tu dah pasti...all babies are cute! with chocolate plak tu....mmg byk la yang akan enroll kan anak2 msg2...anak sapa yg tak mkn chocolate....unless alergic la...the contest is conducted by szsh.blogspot.com & momguess.blogspot.com.

this is the contest banner...

ini ialah gambar dhiya yang mamasue nk pertaruhkan utk contest ni...

hahaha.....hope its cute enough lah ye...

nama anak: dhiya farisha bt mohd azwan
umur: 3 tahun

the prize is WALLLAAAHHHH! MARVELLOUS for mamasue...=P so guys, 'break my leg'...

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"

7 yg dah komen:

maslinamansor said...

Good luck... :)

[-suziey-] said...

salam ziarah..

hiks..mmg cute aksi dia..semoga menjadi pilihan juri ok..good luck n thanks for joining:)

checked n approved!

lydzar said...

mak aii hadiah dia mmg best tersangat lah!!

goodluck mamasue!

Kancilbiru said...

gud luck ok...nanti bawak dhiya bcuti apa pulak la aksi lucu dia..hehe

mama zharfan said...

me singgah tgk pic..good luck!

Jejari Halus said...

ya rabbi..
manis sgt ke coklet tu..hihi

mamasue said...

maslinamansor, [-suziey-] , lydzar, Kancilbiru , mama zharfan: tq u ols...

Jejari Halus: tak de manis nye, saje je dia buat mcm tu,pantang nmpk camera

Related Posts with Thumbnails