Monday, June 28, 2010

jeng jeng jeeeenngggg.....

few days ago mamasue have been so busy...busy nak make sure projek mamasue kt opis ni running well...mcm2 projek daripada projek rasmi kepada projek yg ada "" ....iaitu "projek jual tudung"....hehehehe...and also, its been 3 days straight mamasue rasa angin2 je badan....bukan hangin2 yg nk marah org tu, tp mcm nak termuntah2....pregnant ka???jeng jeng jeeeennngggg...tak da makna. mebi mamasue melantak sakan kot...anyway, papa suggest kan mamasue pi beli gak pregnancy kit tu...kot2 la dhiya nak dpt adik....kah kah kah...dhiya tu pun dah boring mamasue asyik dodoi dia mcm baby...mula lah dia pun buat muka mencebik2 mcm gaya2 baby tu...mamasue slalu dodoi2 dia yg mcm gaya baby tu, tapi kaki dah terjulur keluar dah....hehehe...

"dlm byk2 anak mama, mama plg syg dhiya lah..." and dhiya pun angguk je lah....padahal dhiya je lah anak mama

4 yg dah komen:

lydzar said...

insya allah ada tu heheeheh

Kancilbiru said...

mana tudung? eee tak cakap...

eT said...

haha..lawaks..

naz said...

haha alahai nak adik nak adik. or saya jadi abang dia haha

Related Posts with Thumbnails