Tuesday, June 15, 2010

hakim's birthday celeb





semlm, tak semena2 keni call, ajak dtg umah dia mlm tu utk celebrate birthday anak dia, hakim (also known as Abg Akim to dhiya). it was his 5th birthday, dah besar dah akim...so since mamasue tak sempat nk belikan apa2, mamasue bawak mini aiskrim je...kids sure loves icecream kan...

antara makanan yang dihidang...

the birthday crashers...kakak zahirah, abg akim & dhiya

future birthday crasher

tgh mkn icecream yang mamasue bawa

Ben 10 choc cake from Secret Recipe...mmg lazat...

ini lah birthday boy nye...

yang ditandakan tu pun tak ketinggalan gak nk tiup...mulut dah ready dah tu...

yang di tandakan tu pun sibuk je nak potong cake gak...brape kali birthday setahun pun tak tau lah...=)



2 yg dah komen:

maslinamansor said...

nie birthday party sape nie...?

dhiya atau akim... :)

ad said...

aku dah agak dah si dhiya ni mesti sibuk gak...ish lah....

Related Posts with Thumbnails