Wednesday, June 9, 2010

anniversary cake

itu adalah gambar anniversary cake yg mamasue beli utk papa (tapi, mamasue yg bedal plg byk...lumrah la)

dan mcm biasa, mesti ada org yang akan enterprem...sapa lg klu bukan anak sendiri...

setiap kali ada cake, mesti birthday dia...tak pa lah...so, ini adalah birthday dhiya yang ke-BRAPA PULUH ntah tahun ni...dhiya tanya candle, mamasue just ckp org tu lupa bagi...and kita celebrate islamic sket, tak yah tiup2 candle...so kitorg nyanyi la lagu 'Allah selamat kan kamuuu'

2 yg dah komen:

maslinamansor said...

dhiya pandang camera ke atau pandang kek...? :)

ad said...

hppy anniversary....& happy birthday yang ntah ke berapa kali tah buat dhiya....

Related Posts with Thumbnails