Wednesday, June 30, 2010

huiii....dah tak tahan...

sejak beberapa hari lepas, asyik dgr and baca cerita pasal durian.....dlm blog lah, dlm radio lah...tepi jalan pun nampak durian....huuiiiiiiiii....ni tak boleh jadi nih....nak tunggu nek cu invite datang umah pekena durian lambat sangat, kena pi beli gak nih...

mlm tu ajak papa pi singgah kt lori durian tu...fuh!byk nyaaaaaa.....berbaris2 durian menanti utk mamasue lahap...hehehe...dr yg murah - 3 biji rm10 kepada yg kena timbang...rm9 sekilo. papa kate, "kite beli 2 biji je...kite 2 je yg nak mkn...". mamasue plak (dlm hati)" 2 je?????? pe barang 2 biji....mana cukooooppppp"...tp diam kan je lah...nafsu pemakanan je sebenarnya....

sampai je kt umah, mmg tak tunggu apa....terus bg papa pisau n tupperware suh bukak kt luar umah....


sambil buka2 tu, mana2 yang terlekat sikit2 tu papa jilat...mamasue plak telan aiyaq lioq je lah..."ishhhh...lambat tul papa niiiihhhhhh" dhiya pun dah terbaring2 kt muka pintu...



adoiaiii.....baru la dpt merasa.....sedapnyaaaa...............lembik + lemak + manis + sambil tgk tv = mmg terbaeekkkkk!



Tuesday, June 29, 2010

bantal busuk dhiya tertinggal....lagi

semlm dalam kereta....tiba-tiba dhiya teringat...


dhiya: mama, mana bantal ikea color biru?
mama: (demmmmm......mcm ada bunyi guruh dlm citer hindustan tu....mama LUPA!...pastu tgk papa)
papa: (papa geleng kepala tanda tak amik la tu...)
mama: (try reverse psychology...) saper suruh dhiya tinggalkan kt umah nenek.....kan dah tak de bantal busuk mlm ni....tak pa, mama kasi pinjam bantal busuk mama, tapi sehari je, esok kena pulangkan balik tau...
dhiya: (muka dah lain mcm, tp ...) okay.......
mama: (fffiiuuhhhhhh.......)


Monday, June 28, 2010

jeng jeng jeeeenngggg.....

few days ago mamasue have been so busy...busy nak make sure projek mamasue kt opis ni running well...mcm2 projek daripada projek rasmi kepada projek yg ada "" ....iaitu "projek jual tudung"....hehehehe...and also, its been 3 days straight mamasue rasa angin2 je badan....bukan hangin2 yg nk marah org tu, tp mcm nak termuntah2....pregnant ka???jeng jeng jeeeennngggg...tak da makna. mebi mamasue melantak sakan kot...anyway, papa suggest kan mamasue pi beli gak pregnancy kit tu...kot2 la dhiya nak dpt adik....kah kah kah...dhiya tu pun dah boring mamasue asyik dodoi dia mcm baby...mula lah dia pun buat muka mencebik2 mcm gaya2 baby tu...mamasue slalu dodoi2 dia yg mcm gaya baby tu, tapi kaki dah terjulur keluar dah....hehehe...

"dlm byk2 anak mama, mama plg syg dhiya lah..." and dhiya pun angguk je lah....padahal dhiya je lah anak mama

Thursday, June 24, 2010

Fakta ke Auta...18SX

mamasue just receive emel ni dr mama izz. mamasue tertya2, kenapalah yang Dr. Karen Weatherby tu nak bt reasearch psl benda2 gini...haiiiihhhh...makan diri sendiri nih....tp FAKTA ke AUTA nih....renung2kan, dan selamat jangan beramal

Wednesday, June 23, 2010

DHIYA'S MOST FAVOURABLE HOBBY

hari ni mamasue nk upload kan semula gambar DHIYA'S MOST FAVOURABLE HOBBY  yang mamasue pernah upload dah dulu kt fotopages. mamasue rasa kelakar betul gambar ni....saje nk share dgn kwn2 baru kt blog. kalau u olls pun ada gambar anak2 bersama hobby masing2, secara otomatiknya mamasue dah tag korang.....yehaa!

Tuesday, June 22, 2010

Tupperware utk menapau...

since Ramadhan dah nak tiba, mak cu (aunty mamasue) aka nekcu to dhiya dah bt preparation. sejak beberapa tahun lepas, bulan puasa je mmg kitorg disponsor oleh nekcu. mmg org kate bulan puasa tu byr duit minyak je lah tiap2 hari utk nk pi umah nekcu....sbb nekcu akan bt moreh & solat berjemaah utk semua sedara mara terdekat. so 30 hari tu lah kitorg akan travel ke Bukit Damansara after balik ofis.

as for mamasue plak, since dhiya lahir, mmg mamasue tak dpt la nak merasa solat terawih berjemaah...pernah gak try dulu, tapi si cinonet ni masuk dlm telekung lah, lalu celah2 jemaah lah, main golek2 atas sejadah la, pi selongkaq almari pinggan lah.....eeeeeiiii, tuhan je lah yang tahu betapa dup dap dup dap jantung mamasue masa dia pi bukak pintu almari tu...so,senang,mamasue tak join lah jemaah...balik umah, solat sorg2...sian mama,pengorbanan utk dhiya nih...

dah terkeluar topik, actually nk cerita, nekcu punye preparation...nekcu belikan kitorg ramai2 ni tupperware yang mcm mangkuk tingkat tu, utk memudahkan kitorg menapau mknan...nekcu kate tupperware microwave tu tak elok utk kesihatan plus klu bg tupperware nt kitorg ni tak reti2 nk pulang kan bailk.....so senang dia bg sorg 1 set...cute kan?mamasue suke sgt...

Monday, June 21, 2010

"Daddies Cute B'coz of Me Contest"



mamasue masuk contest lagi...hohoho....suke tul lah masuk2 contest ni. lagi2 yang ada kena mengena dgn anak-anak. boleh la mamasue enroll kan dhiya. sib baik ada anak sorg je, kalau tak, lg byk la contest mamasue masuk.... :D

ni gambar utk contest ni...actually ada lg yg lain, tp mamasue tetap suka gmbr ni gak!

mrs.faez kate, ''Senang cakap ops senang taip kalo orang tgk gambo tuh mesti dia cakap "alololoooo~ cutenyer anak beranak nih..."

so,lepas tgk gmbr ni, ada tak rasa nk ckp 'alololololo....' tu mrs.faez??? hope there is ......=P

break my leg, guys!

dhiya mengamok

semlm dinner kt umah nekcu sempena birthday akim and baby syirah (even birthday akim dah lepas, tp nekcu tak dpt dtg, so kena celebrate skali lg =P). nak dijadikan cerita, baby badak mamasue (dhiya) ni nampak plastik beg besar Toy City dgn kotak toy yg besar dlm tu, dia dah mula naik saspen, 'tu present sapa mama? tu sapa punya mama? nape ada present kt situ mama?' and macam2 lg soalan yang tak brenti2 dia tya...even mamasue dah jwb tu present org lain, dia tetap tya lagi soalan yang sama sbb dia nk suh mamasue jwb tu dhiya punya!

masa tiup candle pun sama, 2 kali (utk akim & baby syirah) tapi 2-2 kali jugak la dhiya yang tiup....adoiiii.....
tgk ajelah sapa yang dah stanby kt situ...

so masa nak balik, dhiya minta2 toy besar tu, melalak2...'ala dhiya, tu bukan dhiya punya....', lagi lah kuat dia melalak....so kitorg pun cepat2 salam and balik. even dah dlm keter pun, dhiya tak stop2 nangis lg.....smp lah kitorg brenti kt traffic light. tetiba dhiya terdiam, mamasue pelik, 'nmpk hantu ka anak aku nih?' ...rupa2nya, 'eh mama! mila!'


rupanya dia nmpk iklan idola diaaaaa.......tapi lepas tu sambung nangis balik =P

Friday, June 18, 2010

tragis hari ini...

hari ni je brapa kali mamasue keluar masuk keter...

(1) smp ofis, naik atas utk punch...pastu turun balik pi breakfast
(2) abis breakfast, pi naik ofis....nk start kejer...
(3) turun balik, keluar pi Data Center
(4) balik ofis, ada meeting...

di antara item (3) & (4) tu.....tragis ni berlaku....TAYAR KERETA mamasue MASUK LONGKANG!!! /floor haru birunya rasa! baru je nk selesai parking (parking bontot tu, tak blh blah...)......

dengan jantung dah rasa mcm nk tercabut, tak tau nk bt apa, kereta boleh tercongek sebelah. sib baik la mamasue bawak Fizol skali pi Data Center tu...so ada lah lelaki (rasa selamat sikit la bila ada lelaki....hehehe)...bahagian kereta yang tercongek tu ialah bahagian yang si Fizol ni duduk...ada ka dia hempas2 kan badan dia, dengan harapan tayar keter tu keluar dari longkang....ko igt ko berat sgt ke fizol???

pastu pakcik cafe pun lalu, mamasue pun bt muka 10sen...fizol keluar keter, dia n pakcik tu punya la letak kayu la, letak apa la lg mamasue tak tau utk nk bg tayar tu boleh jln atas tu.....tak boleh gak...dlm hati ni Tuhan je lah tau, apa la patah ka, kemek ka....calaq ka....apa la nk jwb nt nih......pastu, dgn POWER yang ada kt Fizol & pakcik cafe tu, diorg berjaya angkat kereta mamasue....mamasue pulak, takut nk tekan minyak kuat2, kang berdesup langgar kereta depan. pastu Fizol jerit "tekan lagi minyak kaakkkkkkk!!!". mamasue pun tekan pedal, sib baik laaaaa boleh keluar tayar..../sweat

since mamasue tau Fizol ni secret reader blog mamasue ni, mamasue nk wish dia TQ VERY MUCH ...dan kot2 pakcik cafe tu pun bace blog mamasue nih (mana tau, kot2 secret reader gak keee....) mamasue nk wish TQVM too...nt sy beli lah lebih sket kt kedai pakcik =P


Thursday, June 17, 2010

lawak si dhiya ver 9 =P...

lepas balik dr Le Meridian semlm, kitorg exit melalui Brickfields. so mmg byklah kedai2 India kt situ...yang sempat dhiya perasan ialah kedai jual dress kawen...kt depan kedai tu ada 2 patung tgh memperagakan dress kawen...dhiya pun apa lagi.....berangan lah mcm biasa...

dhiya: mama, dhiya nak pakai baju kawen tu, pastu dhiya nak kawen dgn najjan (sepupu dhiya; nazran)...
mama: nak kawen kt mana?
dhiya: kawen kt Langkawi...
mama: dah pki inai ke blom?
dhiya: dah....eh! blom blom...
mama: sudah lah dhiya...cube ckp berFAEDAH-FAEDAH sket...
dhiya: FAEDAH FAEDAH
mama: ye lah, mama suh dhiya ckp yang berfaedah lah...
dhiya: faedah.....
mama: leeeerrr...(dia pi sebut apa mama kate rupanya)
dhiya: mama, faedah tu ACIK (sepupu mamasue) ke?
mama: /wahaha.......tak lah dhiya...acik tu FAEZAH...adoiaaaiiii

Wednesday, June 16, 2010

The tallest man in the world meets the smallest






/wahaha huiyooooo!!! kat mana la paras mamasue ni compare dgn yang tinggi tu....mebi tak sampai pinggang pun :)
even antara kawan2 pun, mamasue ni category rendang2 gitew...


Tuesday, June 15, 2010

tersentuhnya hati mamasue

Darwisya Adriana & Darwish Adrian

hui...tersentuh nya hati mamasue bila baca paper HMetro hari ni...Darwisya tu tak jauh beza umur dgn dhiya...mebi beza 6 bulan gitu...tp dah blh hafaz 30 surah!!! fffuuuhhhh....terbaekkk....mamasue tabik spring la kt anak2 berdua ni dan tabik lagi spring kt mama dia...sbb tau sj lah kan budak2, bukan senang nk duduk diam & kerajinan mama tu sendiri, effort dan time yang diberikan utk anak2 dia ngaji.

as for dhiya plak, dah pandai mengucap 2 kalimah syahadah & alfatihah. buku iqra' dah ada, tp tang tu je lah, tak start2 lagi....mama nk try ajar surah2 lain plak...mulakan yg mudah2 dulu.hhhmmmmmm...lagu mila dah terror, hafiz dah terror, akim lagi terror, wonder girls baru terror....nk kena bagi agama pun terror...nt dah jd hafizah, blh la dhiya nt tarik mama n papa masuk syurga!

so kt entry ni mamasue nk include kan lg skali video dhiya mengucap 2 kalimah syahadah....

video

pic crdt to HMetro

Kak Ain's Farewell Party

Lunch today, kitorg pi melantak pizza lg, kali ni mmg besar2an pizza, ade few types of pizza atas meja. so tok sah gaduh2, semua perisa ada...hehehe...Kak Ain ni nak bercuti belajar...before this, she was handling the DRC. so kirenye org penting jg dlm menjayakan projek DRC ni...

lebih kurang 5 jenis pizza yang dihidangkan...

yang ditandakan ialah orang yang diraikan...

geng2 melantak mamasue yang cekeding


hakim's birthday celeb





semlm, tak semena2 keni call, ajak dtg umah dia mlm tu utk celebrate birthday anak dia, hakim (also known as Abg Akim to dhiya). it was his 5th birthday, dah besar dah akim...so since mamasue tak sempat nk belikan apa2, mamasue bawak mini aiskrim je...kids sure loves icecream kan...

antara makanan yang dihidang...

the birthday crashers...kakak zahirah, abg akim & dhiya

future birthday crasher

tgh mkn icecream yang mamasue bawa

Ben 10 choc cake from Secret Recipe...mmg lazat...

ini lah birthday boy nye...

yang ditandakan tu pun tak ketinggalan gak nk tiup...mulut dah ready dah tu...

yang di tandakan tu pun sibuk je nak potong cake gak...brape kali birthday setahun pun tak tau lah...=)



lawak si dhiya ver 8 =P...

semlm ptg, dhiya marah2 dgn papa sbb papa tak bagi dia hempas pintu. kononnya dia nk tutup pintu tu sbb nt denggi (nyamuk aedes). dhiya punya lah marah kt papa, sampaikan byk kali dhiya cubit & pukul2 papa. mama pun peluk lah dhiya...sbb org kate,klu anak tgh marah, peluk dia...

mama: sudah lah dhiya.....dosa pukul papa, nt Allah tak sayang...cuba mengUCAP....(sambil urut2 dada dhiya)

then, dhiya pun dah nmpk cool down, pastu dhiya kate,

dhiya: UCAPlah alhamdulillah, syukur kita kepada Allah...selawat ke atas nabi....
mama: adeh....kes parah ni...

Monday, June 14, 2010

jalan-jalan umah baru uncle lang...

last weekend, sabtu tu papa bwk the whole big family to IKEA. 2 keter...sbb too many. selama ni asyik citer je kt Ma psl Ikea ni, tp Ma tak dpt nk byg kan mcm mana besar sebenarnya tempat tu. so senang citer, kite bwk je pegi, tgk la sendiri besar mcm mana. sblm masuk Ikea tu, adik min (mamasue nye SIL) dah pesan2 kt Ma, 'ma, kena excercise kaki siap2 kt luar ni.....' . kt level pertama Ikea tu, diorg dok nyinggah ke setiap showroom, mmg teliti all the details. then, mamasue kate kt papa, 'ni suku pun tak smp lg pa, sure balik lmbt kite ni...kate nk tgk worldcup kul 730...taku tak dan nk smp....' . tapi, baru smp half of the way, ramai yg dah tak larat. so, papa bt keputusan, kite shortcut je ikea nye jln tu....terus pi kaunter.

rombongan smbl blaja ke ikea...

hari ahad pagi pulak, pagi2 lepas breakfast, kitorg terus siap2 utk nk tgk rumah baru azlan (mamasue nye BIL), dhiya pggl Uncle Lang. Uncle lang ni beli umah kt Alam Sari, Bangi. mmg besssaarrrr tul umah uncle lang ni....tak padan la dgn bdn dia yg kecik tek tu. mamasue terpegun tul tgk pintu masuh umah dia....besarnya mak aih, rasanya mcm 2x size pintu umah mamasue. bile uncle lang berdiri kt pintu tu nk bukak untuk kitorg masuk, mamasue sempat ukur2,' ni 4 kali si lan ni baru sama size dgn pintu......pastu klu pintu ni terjatuh atas org, maunya maut nih.....', mamasue lupa plak nk snap gmbr pintu tu and interior umah tu, sbb terlalu asyik tgk2...mmg luas...the big version of umah mamasue...mamasue ckp kt papa, 'penat la nt akma tu nk mop2....besar betul umah ni'....then papa reply,' tu lah sbbnya saya belikan awak umah kecik je, sian kt awak nk mop...' ye lahhhhhhhh tuuuuuuu...tenkiu la papa, eventhough kecik,tp saya syukur dah...

tahniah uncle lang...for having such a big house...blh la kami menepek selalau...

ala2 dah smp kajang, lepas tgk umah uncle lang tu kitprg sj je jln2 kt putrajaya...bwk kak nor & adik min (both are mamasue nye SIL) tgk2 putrajaya...tunjuk kt diorg jambatan 'rosyam nor' and masjid putrajaya, mamasue sempat snap gambar masjid tu je sbb lepas tu org masjid tu pggl mamasue suh pki jubah masjid tu....agaknya masih tak cukup tutup aurat lg kot...=P papa kate,sbb bonet mama bsr sgt...alhamdulillah, bonet besar ni lah papa nk kawen pooonnn.....huh.

masjid putrajaya...ramainya orang...


nyum nyum nyummmmm.....

buat kwn2 pantai timur, sapa yg dah lama tak balik kmpg tu, telan air liur je la eh...

last week, family papa dtg, all the way from klate and tido kt umah kitorg. Ma bwk mcm2 dlm bonet keter Abah, dr ikan selayang, belacan, beras pulut, limau kasturi, serbuk kari cap orang terbang....sampai lah ke karpet. segalanya ada....the 1st morning diorg kt umah, pagi2 lagi ma dah masak pulut mkn dgn kelapa n ikan. sedaaaaaaaaaaaapppppppp sanggat....mmg stok tak agkat kepala lah bila mkn..selainkan nk minum air je tu pun sbb nk tercekik...

abah & papa...


ps: sapa tau mana nk carik ikan selayang ni kt sini?

Friday, June 11, 2010

Season 2- Cute Baby With CHOCOLATE Contest

dihari jumaat yg mulia ni, mamasue nk enroll kan dhiya utk another contest lagi. Season 2 - Cute Baby With Chocolate Contest...cute,tu dah pasti...all babies are cute! with chocolate plak tu....mmg byk la yang akan enroll kan anak2 msg2...anak sapa yg tak mkn chocolate....unless alergic la...the contest is conducted by szsh.blogspot.com & momguess.blogspot.com.

this is the contest banner...

ini ialah gambar dhiya yang mamasue nk pertaruhkan utk contest ni...

hahaha.....hope its cute enough lah ye...

nama anak: dhiya farisha bt mohd azwan
umur: 3 tahun

the prize is WALLLAAAHHHH! MARVELLOUS for mamasue...=P so guys, 'break my leg'...

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"

HP technology at work 2010

the event

yesterday, mamasue n the gang pi KLCC Convention Center sempena event HP. the event went untill kul 4 pm, tp gedebuk gedebak campur mkn2 & tunggu transport sampai....kul 4 lebih br bertolak balik...

huda, mamasue & mama alman sempat bergambar masa tgh dgr talk...

mama alman, kak zah & kak ain

mama izz, mamasue & huda masing2 tgh tunggu lucky draw...itu penting!

barang2 yang berjaya dikumpulkan...icecream pun dpt, tp dah selamat jd 'benda lain'...=D

lawak si dhiya ver 7 =P...

mama: dhiya rasakan, mcm mana dhiya lahir?
dhiya: dlm perut mama la...
mama: pastu...?
dhiya: pastu mama sakit perut nak yak ...pastu mama nggggg nngggg sakit....
mama: pastu...? (saje nk test)
dhiya: pastu doktor potong perut mama...
mama: pastu...?
dhiya: pastu doktor kate....'eh? dhiya ke?'
mama: lol lol lol.......

Wednesday, June 9, 2010

anniversary cake

itu adalah gambar anniversary cake yg mamasue beli utk papa (tapi, mamasue yg bedal plg byk...lumrah la)

dan mcm biasa, mesti ada org yang akan enterprem...sapa lg klu bukan anak sendiri...

setiap kali ada cake, mesti birthday dia...tak pa lah...so, ini adalah birthday dhiya yang ke-BRAPA PULUH ntah tahun ni...dhiya tanya candle, mamasue just ckp org tu lupa bagi...and kita celebrate islamic sket, tak yah tiup2 candle...so kitorg nyanyi la lagu 'Allah selamat kan kamuuu'

resepi pemalas mamasue...

mamasue suke betul browse2 resepi yang senang2 dimasak...yang waktu memasak 1/2 jam je, pastu boleh terus masuk perut...=P cepat pun cepat, dapur pun tak kotor sgt...so lg sket la yang nk dicuci dlm sink tu...so here,mamasue nak share resepi pemalas mamasue : MURTABAK MEGI!

Bahan2:

1) 1 peket mee megi
2) 2 biji telur
3) 3-4 biji bwg kecil
4) 2-3 biji bawang putih
5) udang kering (suka hati la nk byk mana...janji jgn byk dr megi =p)
6) perasa (white pepper, garam, perencah kari megi (kalau ada))

cara2:
1) rebuskan megi....dah setel rebus, tos dan letak tepi
2)blend kan semua bwg + udang kering
3) pukul telur & masukkan bahan di blend ke dlm telur, campurkan bahan perasa sket....perasa megi tu mamasue amik 1/2 peket
4) masukkan megi tu dlm campuran telur tu....kacau2 bg sama rata...pastu masukkan dlm kuali...
5) buat ayaq kopi ,angkat pinggan depan tv, blh mkn dah la murtabak megi tu.....

walah!

Friday, June 4, 2010

mamasue tunjuk terror : tukar mouse pointer dalam blog

since mamasue is not a pro-blogger (yet....but soon to come), mamasue pun kiranya baru lah nk blaja2 teknik2 nak customize blog ni. so here mamasue nk share ttg ilmu yg mamasue jumpa ttg cara2 utk tukar mouse cursor utk blogspot sahaja.

1) mula2, kita carik mouse pointer cantik2 yg kita nak jdkan as cursor tu.

2) then, kita copy url direct link pointer tu...

3) then, kita pegi kat blog, klik Layout -> Edit HTML, pastu kita tekan Ctrl + F (untuk find), pastu kita carik word ni

4)lepas dah jumpa , betul2 kat bawah tu kita paste lah code ni

bhgn 'http://cur.cursors-4u.net/others/oth-5/oth401.ani' tu, korang paste la dgn direct link yang korang copy td....

5) laaaassst skali, JGN LUPA SAVE. kalau tak, seribu kali buat pun tak kluar2 pointer baru tu.....


setelah 4 tahun menunggu...


guest wat picture is that? tempat apa yg gelap sgt tu...dah tau gelap lg nak amik gambar...that pic is actually dlm paggung wayang...selama 4 tahun mamasue kawen, baru hari ni mamasue dapat jejak balik tgk wayang....huhuhu...kesian kan? ada yg menangis dan terharu tak?selama ni, mamasue paling2 koman pun,pi takat kaunter popcorn tu je utk beli popcorm caramel tu. papa je yg dah byk kali tgk wayang...transformers la...avatar la...mamasue je duduk umah,jg dhiya.

mamasue tgk citer Prince Of Persia. yo yo je mamasue snap gambar time baru2 start tu, rupa2 nya lepas tu ada title kluar tulis besar2....PRINCE OF PERSIA...THE SAND OF TIME....tak pa lah....since dah lama tak masuk wayang, mamasue rasa mcm nk suh je org jg wayang tu kecik kan sket volume ...kuat sgt lah!hehehehe...before masuk wayang tu, mamasue beli popcorm (L) and air vanila coke (L)....semata2 utk dptkan gift ni...
a world cup calender & a tag...

citer Prince Of Persia ni mmg best. hero nya mula2 mamasue igt tak berapa hensem, tp bila dah tgk lama2 citer tu, ditambah pulak dgn aksi2 gagah hero tu, mmg nmpk sgt charming..

crdt to google

pastu lg 1 mamasue nk komen, masa babak kissing btw Prince Dastan & Princess Tamina tu, mamasue rasa mulut Princess Tamina tu sebesar aksi mulut ular jahat yang menganga tu...hehehe....but anyway, citer ni mmg best...mmg heart paunding....smp tahap tahan nk pi toilet sbb takut ketinggalan mana2 babak...=)

happy 4th anniversary!


happy 4th anniversary to papa...i will love you forever (forever after mcm citer Shrek tu). XOXO hugs and kisses to papa always...

http://sueazwan.fotopages.com
Related Posts with Thumbnails