Friday, May 21, 2010

Robbery in a lift at Sunway

this morning received an email from pakcik nor...terus seram sejuk lepas baca email ni,tentang robbery/peragut dalam lift di Ridzuan Condominium, PSJ 10, berdepan dengan Sunway Pyramid.

peragut yg ini ye...

bukan yg ini...

memang from my personal opinion, area-area tu memamg banyak kes-kes macam ni. kalau pegi pasar malam area tu dulu, memang handbeg tu pegang kuat-kuat. ada camera cctv yang dapat capture kejadian tu, tapi rasanya penjenayah tu masih tak dapat tangkap kooottt....

Sunway, 11 May 2010 :
peragut tu dok melepak kt koridor menunggu mangsa masuk lif

Sunway, 11 May 2010 :
peragut tu dah peluk mangsanya daripada belakang...

Sunway, 11 May 2010 :
peragut menyerang seorang lagi mangsa

Sunway, 11 May 2010 :
close-up muka peragut aka penyagak tu...

Sunway, 11 May 2010 :
mangsa dah terjatuh sebab fight-fight dengan peragut tu...

Sunway, 11 May 2010 :
peragut tu cuba nak ambil beg-beg mangsa

Sunway, 11 May 2010 :
peragut merampas hanbeg mangsa. tangan salah seorang mangsa dikatakan dikelar oleh peragut, tapi tak serious

Sunway, 11 May 2010 :
perebutan handbeg
Sunway, 11 May 2010 :
peragut tu masih cuba nak merampas handbeg even pintu dah terbuka

Sunway, 11 May 2010 :
boleh nampak kesan darah pada lantai lif

Sunway, 11 May 2010 :
sampai tercabut-cabut kasut mangsa tu

Sunway, 11 May 2010 :
dikatakan peragut tu berjaya melarikan handbeg tersebut dan kerugian di anggarkan rm1000 lebih

pengajaran: jangan naik lif dengan orang lain pada waktu malam...kalau nak naik juga, minta pak guard temankan...

0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails