Thursday, May 13, 2010

MOBS PARENTS LOOK A-LIKE CONTEST


HAH! GOT IT! tetiba mcm ada hunch utk join contest ni...because even ORANG BUTA pun blh tau yg muka dhiya ni muka FOTOSTAT papa dia. so i think this is the 1st online contest yang PALING sesuai GILA utk join kan diorg. kalau ada rejeki,MENANG! jumpa contest ni @MOB. so here's the link to the contest:
http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/2010/05/mobs-parent-child-look-alike-contest.html

ni pulak gambar dhiya & papa yang dipertaruhkan....=P



picture ni disnap sendiri oleh papa...papa loves to snap picture dia n dhiya. actually there's still a lot more gambar papa n dhiya but i chose this one sebab dhiya tu nmpk mcm babydoll! and plus, dhiya senyum betul2...tak de la dia nk buat tutup2 mulut la,tutup2 mata lah...gambar ni pun shows that dhiya not even sama rupa dgn papa,tapi loving sgt dgn papa (but behind the scene,wallahualam) =D

3 yg dah komen:

Atia Adina said...

semoga menang...comelnya dhiya

Kancilbiru said...

ni mmg sejibik...nak kena vote ke tak? meh nak vote meh..

mamasue said...

atia adina: comel eh?tgk la mamanya...hahahaha...blh tak?

kancilbiru:tak yah vote...nt aku bt contest sendiri utk votenya...tunggu hang ada baby

Related Posts with Thumbnails