Tuesday, May 18, 2010

lawak si dhiya ver 4 =D

mama ada belikan dhiya sticker hari tu kt tesco lepas dhiya dah nangis2 dlm troli...blh tahan mahai gak la bendalah tu...brapa ketui ja nk dekat rm5.tp tak pa,dhiya punya pasal...balik2 umah tu, dhiya tempek kt peti ais, dah siap semua dah tempek, dhiya belek2...then jap2 nk pi kt peti ais sbb nk tgk hasil seni dhiya, pastu cabut balik. last skali tempek kt lantai umah. lepas siap tempek, dhiya pijak2 pulak sticker tu. then mama tya dhiya,'dhiya ni tak SAYANG ke sticker tu...mahai tau?'....lepas tu, dhiya pun terus tunduk kt lantai n KISS sticker tu and sambung pijak2 balik.....adooiiiaaiiiii

2 yg dah komen:

Ad said...

alahai...lawaknya lah si dhiya ni...macam2 peel

Kancilbiru said...

dhiya, makcik2 kat opis ni siap buat design bagai..

Related Posts with Thumbnails