Wednesday, May 5, 2010

Imah's wedding

1st may was imah's wedding.so kitorg mmg membawa perut yg lapar utk mkn kt kenduri imah.imah bt kt dewan kt2 umah dia (rasanya lah umah dia dekat2 situ...KL ni bukan aku reti sgt).so ramai lah sahabat taulan yg jumpe setahun sekali pun ada kt sana...termasuklah Dr.Mazani who was Supervisor aku n imah (and sam) masa kitorg bt thesis dulu.imah nye theme color is green (caterer nye baju pun green, baju kawen imah pun green, air minum pun green, karung gula2 pun green!)

imah & zul (kawen gak akhirnya korg)


dhiya & aunty nana (or also like to be known as KAKAK nana)


geng pompuan tangga 'bodoh'(tangga 'bodoh' ialah tangga kt FTMSK, dimanakan 'bodoh' sbb dah penat naik tangga dr teratai, ada lg tangga naik ke FTMSK)


geng lelaki tangga 'bodoh';excluding anak i yer...



setelah balik dr kenduri imah, kitorg lepak pulak kt Wangsa Wok (mmg tak reti2 nk balik umah terus) dr kul 3 tu sampaaaaaiiiii la kul 5....penat anak i.sib baik ada aunty reen yg rajin melayan...ringan sket beben mama

0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails