Monday, May 31, 2010

Happy birthday Lan aka Uncle Lan

last saturday nite, kitorg celebrate birthday uncle lan...biasa lah,birthday sapa, dia lah yang kena belanja...so,uncle lan blanja kitorg kt d'tandoor Damansara Utama. semua join, family mama, family kitorg, family pak din, family makcu,family mak intan and also yana n manaf yang baru sampai KL (balik singapore for good, lama gak tuh kt australia)....eh!!!tok teh je tak de.......d'tandoor damansara utama ni restauran nya dekat uptown lama tu....sederet dengan 7E....kecik je, 1 level. so, bila family kitorg dah masuk, family lain sila lah carik tempat lain...

birthday/belanja boy...34th...brapa ratus la abis utk mengenyang kan perut kami...

punya la panjang meja, and the restaurant tu pun besar tu je...

mama & dhiya (mesti lah nk enterprem...)

mama & mak (mak aku bukan ada 2 yer...mama tu makcik je)

food dihidangkan dlm pinggan besi....original indian cuisine

satu2nya anak sedara mamasue yang matsalleh...(mat salleh ni dinasihatkan pi beli pill chi kit teck aun dgn segera)

kakak zahirah with new extension eye lash yg membuatkan papanya geleng kepala....mcm rozita che wan lah...=P

hanya mama oya dan telefon saktinya yang boleh membuatkan budak2 ni duduk setempat...





0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails