Friday, May 7, 2010

fobia si dhiya

few days ago,dhiya demam.agaknya berjangkit2 dr kwn2.biasa lah budak2,makin ditegah jgn duduk skali,makin dia nk melekat.klu dhiya sakit,kitorg usually akan bg ubat dlm susu or masukkan ubat bontot terus to make sure sumer ubat tu dia dpt.dhiya ni byk taktik dia tak nk telan ubat,dia tiup la,dia tahan dgn lidah la.so,bile dah selalu masuk ubat bontot,dhiya dh jd FOBIA.nak dijadikan cerita,one night...

papa:wak,mak ada tapaukan ikan SUMBAT utk awak td
dhiya:haaa???papa nk SUMBAT apa mama.......tak naakkkkk
mama:bukan SUMBAT dhiya la....ikan SUMBAT cili....adoiaaaiiiii

1 yg dah komen:

acik ayu said...

hahahhaa hadoi la anak ko.
:))

Related Posts with Thumbnails