Tuesday, May 25, 2010

fisya birthday celeb...



semalam birthday fisya, so kitorang celebrate gitu-gitu je dengan kawan-kawan kt pizza hut pizza hut lagiii... tetap order Fish King Pizza yang latest topping tu...aku macam biasa....melahap sampai 2 piece, cake 1 piece cukup la....sat gi orang kate birthday orang lain, orang lain yang terover makan kannnn....dah la badan pun dah almaklum sihat wala-walafiat...

jem gila...nak keluar dari UiTM je merupakan satu dugaan besar.sanggup berlapar...sanggup kee???


birthday cake fisha...sedap...from Bakers Cottage
fisha aka mama izz...menyambut birthday yang ke -26...muda lagiiiiii

birthday girl potong kek tapi yang kiri kanan tu dah tenung-tenung kek...


punya la sweet mamasue ni sampai kan bos sendiri pun nk jilat-jilat =)

nasib baik mamasue dan snap gambar pizza ni.....kalau lupa sikit licin!

8 yg dah komen:

maslinamansor said...

sedap ker pizza fish tue?

mamasue said...

maslinamansor: sedap...tak byk nenas...mamasue tak suka nenas dlm pizza

ad said...

alamak...terliur lah plak...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bila plak nak belanja aku mkn pizza???

Kancilbiru said...

aku suka nenas...tapi eliss tak bagi makan? hahahahah

mamasue said...

ad/elissme: kita tunggu birthday eliss....blanje dia kt sana

kancilbiru: ooo...ko mmg tak boleh...

mamaizz said...

sangat sedappp..kek pon sodap...dan sangat teruja ada kejutan2 ni....thnkx u olsss...

acrus82 said...

nasib baik pandai berlakon..smpai lilin dh cair atas kek..pizza yg sgt sedapp..

Related Posts with Thumbnails