Friday, May 7, 2010

Dinner out

last wednesday nite,kitorg dinner out kt Le Meridian. since mmg suke pun tempat tu, so mmg membawa perut yg lapar.penat tu jgn ckp la sbb mmg dr balik ofis tu,terus pi taipan usj pulak utk book kek birthday si dhiya. kitorg beli kek gambar thomas pulak tahun ni.dh bermcm2 kartun dah kek si dhiya ni. dulu masa 1st bday pocoyo, 2nd birthday,barney then this year thomas.tahun depan ntah kartun apa lg dhiya minat,abis semua kartun kt disney channel tu. kitorg pi tempat kt baker's cottage,siap ada lg gambar kartun pocoyo yg kitorg print dulu,baker's cottage tu bt as catalog.sib baik tak kena kan royalti...hehehe.
then,after book kek utk dhiya,terus amik dhiya,mak n mak jenah utk ke Le Meridian.badan dah penat,mmg tunggu time melantak je lah.aku melantak sket nye byk smp puasa esok tu tak lapar2!!!
konon2 nk amik gambar artistik la sket...

mama & dhiya

dhiya & papa

makcik2 & pakcik

sotong kangkung (terliur la ko nizaaaaaa)

0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails