Wednesday, May 12, 2010

dhiya's birthday pic update


gambar from birthday dhiya baru nk upload di atas sebab2 mama yg bz (bz keee?)byk pulak tu gambar dhiya ni...nk upload ke pc sj dah tak larat...birthday dhiya this year buat kt umah mak, kitorg beli balloons (wajib),cake thomas (as requested by dhiya),cartoon serviette,goodies with goody begs (utk kids) and a few other hiasan. birhtday dhiya this year jatuh pada hari Jumaat 7th May,so celebration buat on Saturday 8th May (so that yg dtg tu tak penat2 lah). byk GILER BETUL hadiah dhiya tahun ni...gabak2 plak tu.happy lah dhiya...tq to everyone.muuaahhh!(mama pun tumpang hepi sbb hadiah tu blh cover bajet toy mama utk dhiya berbulan2!)


kek thomas (scary nye thomas ni)

punya lah byk candle dhiya nk kene tiup (H.A.P.P.Y B.I.R.T.H.D.A.Y)

terang GILER BETUL kek dhiya!

dhiya & cousins (kakak zahirah & abg hakim)

nk potong kek pun sama2....

one happy family 2 gajah di kiri kanan ,kancil seekor tersepit....=P


ramai org tua dr kanak2,baru lah present pun best!

dhiya dgn toy masak2 air from mama erni n family

dhiya kate, 'HAPPY BIRTHDAY' yg gantung tu is actually 'DHIYA FARISHA'






1 yg dah komen:

wardah said...

happy belated birthday dhiya....=)

Related Posts with Thumbnails