Friday, May 14, 2010

desperado


aku tak blh la tgk org yg bikin kereta mcm ni....kesian rasa. kereta elok2 myvi dah mmg terang2 myvi,nk pulak letak BRABUS la pulakkkkk.....kesian kan...punya lah aku nk suh papa snap gambar ni, aku rapat2 kan keter dgn keter dia,tak tau la dia nmpk ke tak flash camera papa...

byk dah jumpa org yg desperade mcm ni,but at least ada la features2 kereta tu yg sama...mcm waja,org desperado suka buat ala2 mazda ke,BM ke...ini myvi nk bt ala2 brabus,siap berlogo....sian la kt hang.tgk la mcm keter aku,plain vios...tak da bikin apa langsung,siap kaler hitam pun dah nk mcm kelabu taik anjing asap...=P

4 yg dah komen:

aidanisme said...

kesian... tak pe la kak sue, bg can......

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bagi la chance dia berangan bawak trademark brabus..nak bawak brabus tak mampu..hahahahaha

Ad said...

ko sama lah ngan laki aku...dia pun x suka ngan org yang desperado ni...tapi apa salahnya...dah dia tak mampu...biarlah dia nak berangan kan????

mamasue said...

elissmie & ad: tak suka...tp kesian...

Related Posts with Thumbnails