Wednesday, May 19, 2010

Big Fish Moment with Pizza Hut



Lunch today was at Pizza Hut....just for the purpose to taste the new FISH KING PIZZA. without looking at the menu, I already knew what to order. "FISH KING PIZZA satuuuuuu!"...kehkehkeh...ups!before that, since the nearest Pizza Hut is at UiTM back gate,so we just went there straight. Okay lah, org pun tak ramai (maybe because we went out early....1230...ok laaaa)...so by the time our legs entered Pizza Hut, mmg tepat pun kul 1.00.punya lah besaq Pizza Hut kt Sek 7 ni.....smpkan it's quit difficult for the waitress to see us calling them to take order.
besarkan bangat...nk guling2 pun blh...

FISH KING...actually i think i can finish all, even set for 4 ppl...makan ka mentah kedarah???
saja je angkat tinggi2...bt tali temali cheese...sapa tak mkn lg,telan air liur je la ye (niza,ko igt durian pancake ko je ada tali)

1 ngap...
2 ngap...tp mcm ngop je...hikhikhik
3 ngap.....
4 ngap...tak ada sbb tukang amik gambar yea...hikhikhik....4 ngap tu pelahap, tak dan nk amik gambar dah abis ...
dah abis licin...lemon tu klu blh telan pun dah telan...kikikiki...

yang mana belum try, blh la pi try...disarankan...kang kempunan.harga utk 4 org mkn ni tak campur2 tax tu ada ah dlm rm49 gitu...selamat mencuba

3 yg dah komen:

lydzar said...

amboi kan main dia punya lunch menu..kite kt sini makan nasik lemak ayam jer, dia p balun pizza ikan..

haha memasing tayang makanan ekk

Kancilbiru said...

eee dengki la tu...hang tunggu la aku buat tali lagiiiiiiii panjang...hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

boleh join contest kat nuffnang tu nih..hehehe

Related Posts with Thumbnails