Wednesday, May 19, 2010

asiari lunch out

lunch yesterday was sponsored by kutu team member...HUDA. timer kasih byk2 hud,mmg sedap,tempat pun menarik and servis pun ok.utk yg tak tahan pedas,ASIARI @ SACC is the best place.tak da apa pun yg pedas.restaurant vietnam kan, bukannya thai. so everthing pun ada manis2 and tak pedas langsung.siap bak kate eza, gigit cili padi pun tak rasa apa.



aku tak nk senyum nk elak pipi mcm epal,tp tetap EPAL

kutu team members

nasi ayam percik (tp kuah sate,bukan kuah percik)

tak tau nama apa sbb tersalah order...tp bedal aja

seafood mee (nama reka sendiri)

2 yg dah komen:

aidanisme said...

alaaaaa klu camtu takle nak ajak husband, die hantu pedas....

mama_izz said...

tq hudddd...tak dan nk upload dlm blog so coment kat sni la...lain kali leh blanja lg...hihi

Related Posts with Thumbnails