Monday, May 24, 2010

another weekend activity



last weekend, both sabtu and ahad kitorang keluar. memang kena keluar, kalau tak dhiya panas punggung. hari sabtu, kawan papa, Borhan, nama glamour BOB datang untuk tolong drill kan dinding...almaklumlah, papa tak pernah buat drill-drill ni, so minta tolong kawan dia...Bob datang, kitorang order pizza je...sorry ye Bob kalau bukan selera tekak korang, sbb korang makan cipuuuutttt je.......so,setelah berejam-jam papa and bob bertukang, inilah hasilnya....

bestnya dah ada meja solek...hasil daripada mengorek poket papa...
so malam tu nak bersiap pegi Equatorial, masing-masing nak bersolek kat depan cermin baru...sib baik tak berlaga punggung dengan papa....kata isteri montel kan.....mcm dalam iklan kopi kapal api tu....=)

si dhiya pun nk bersolek gak...adoiaaiiii....krim mama abis disental-sental


lawa sangat la tu.....pakai eye shadow sebelah biru,sebalah pink
setibanya di Equatorial, kitorang and family Mama Erni je yang baru sampai...jalan jem sebab ada Citrawarna kat Dataran Merdeka, so banyak jalan tutup...as usual, rumah paling jauh akan sampai dulu...apsal eh???

dhiya makan roti canai
sedap sangat la tu...

mama erni and family


the trio...

3 yg dah komen:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

weekend aku dirumah ajer..bosan :(

ad said...

comelnya anak dara ko tu sue...dah macam besar sangat dah aku tgk

mamasue said...

elissmie: tak pa eliss,blh kemas2....ni klu keluar je tak dan nk buat apa


ad: asal nk kluar nk bermake up....pagi ni pki eye shadow biru semata-mata nk pi umah nenek

Related Posts with Thumbnails