Wednesday, April 14, 2010

Mana satu ni.....

I carry laptop everyday to work...I have to bring back my laptop home sebab 1: takut laptop hilang kt ofis (let say klu ada org pecah masuk ofis la) and 2: sbb papa nk browsing2 internet malam2...so kiranya its like a big sacrifice la yang aku buat...berat woooo laptop ni....

Aku blh gak kalau nk tgglkan laptop ni kat ofis...since most of them pun mmg tgglkan ....but we have to lock it dlm almari lah...pun aku ada sebab musabab kenapa aku nak tinggalkan kt ofis....1: berat giler laptop ni nk carry tiap2 hari , 2: tak GLAM la klu asyik bawak beg galas laptop ni je....skali skala nk gak bergaya dgn handbeg...beli mahal2,tp tak showoff buat apaaaa......=P and 3: since bawak balik laptop ni dhiya (my daughter) tu asyik tido lambat je...adalah sampai pukul 12 am...sbb papa rajin tul nk update facebook tu...ntah apa ada kt facebook pun tak tau. And dhiya akan tgk gambar2 yg papa bukak, pastu akan kate "aaa la la ....comelnye...."=D apa yg comel ntah le....

or

0 yg dah komen:

Related Posts with Thumbnails