Tuesday, April 27, 2010

mamasue on seminar

today we went to a security seminar @ Intan Bukit Kiara. Wah,blh tahan la tempat tu...redup,bunyi kicauan burung,pokok2 rendang, ada gazebo,ada kedai makan,ada swimming pool,ada gym....mcm bukan kt ofislah.Kalau lah ni tempat kerja aku,alamat mmg dtg2 je terus tido balik.Sempat snap few pics je from the seminar...tu pun dlm dewan seminar tu je.

org yg pakai jaket hitam ni, dia duduk half of the session ja,pastu dia blah.....agaknya tak blh concerntrate sbb kitorg kt blkg asyik berckp je kot...heheheh


kak zah & i


kak zah & kak faidah

isma,sorg lagi yg join kitorg ke seminar ni. dh snap dh gambar dia,tp dia suh delete balik sbb dia tak suka org amik gambar dia dr posisi bwh,nmpk muka lg tembam katenya...

dhiya dah pesan mcm2 bila tau mama dia nk pi KL hari ni....tau apa dia pesan? 'dhiya nk FISH...'fish?????mana la mama nk cekau fish dhiya oiiii....pastu dhiya kate,'fish tu bg kt tok nor'. sbb umah tok nor ni ada kolam ikan....hmm...apa2 lah dhiya

3 yg dah komen:

Kancilbiru said...

isma pun p jugak? amboi...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seronok sakan nampak..aku pun pegi hr tu kat sana..makan best tak?

mamasue said...

makan tak sedap daaa...telan aja,klu tak kelaparan

Related Posts with Thumbnails